Sve što je potrebno je brz pregled Instagrama ili TikToka da biste videli da plava šminka za oči ponoovo ima svoj trenutak. Zapravo, prema izveštaju o trendovima na Pinterestu, pretrage za plavim senkama za oči povećane su za 65% ove godine.

Nemojte misliti da trend plave šminke staje samo na senkama za oči. U poslednje vreme, videli smo mnoštvo inspirativnih izgleda sa plavim ajlajnerom. Bilo da je u pitanju brzi potez ceruleanom ili zamah dubokog, mornarski plavog, ovo je trend za 2024. godinu koji odgovara svakoj boji očiju i tenu kože. 

Nastavite da čitate kako biste videli našu listu 7 najboljih plavih ajlajnera na tržištu!

URBAN DECAY 24/7 Glide-On Waterproof Eyeliner Pencil u nijansi Chaos

Pravi klasik među olovkama za oči je ova Glide-On vodootporna verzija. Chaos nijansa je najeklektičnija plava koju znamo. Razmotrite je ako želite da unesete dašak boje u svoj dnevni make up izgled.

8ziPm7ZX9RZq35rUzBwC53-768-80.jpg.jpg
Urban Decay 

LAURA MERCIER Caviar Tightline Eyeliner u nijansi Bleu Marine

Ako ipak želite nešto suptilniju opciju, posegnite za ovom od brenda Laura Mercier. Sofisticirana mornarsko-plava je blaža od drugih, ali se ipak oseća sveže i uzvišeno u poređenju sa tradicionalnom crnom olovkom za oči.

AeT63a2ovNoFbrouGTEoZa-768-80.jpg.jpg
Laura Mercier 

MAYBELLINE Tattoo Studio Gel Waterproof Longwear Eyeliner u nijansi Arctic Skies

Ova budget friendly opcija ima vodootpornu gel formulu, koja se ne razmazuje, bledi ili prenosi. Volimo je jer je upakovana u roll pakovanje zbog kojeg ne moramo da se brinemo da li imamo rezač za olovke u svakom trenutku.

tyTYbGg6NCVYvXjkGweRfE-768-80.jpg.jpg
Maybelline 

DIOR Diorshow on Stage Liner u nijansi 181 Satin Indigo

Neko želi intenzivan pigment koji se precizno nanosi? Oslonite se na Dior ajlajner koji ostavlja intenzivan trag, a vodootporna formula je tu kako bi čak i modeli na prestižnim revijama kuće Dior osećali dovoljno sigurno i samopozdano.

ZetLLKNyi4i9wo27aAvSyc-768-80.jpg.jpg
dior 

KIKO MILANO Automatic Eyeliner & Khol u nijansi broj 06

Još jedan mornarsko plavi ajlajner - koji posebno lako klizi po koži - nema povlačenja ili grubih poteza! Proizvod pruža visoko intenzivnu boju sa vodootpornim finišom.

CoDSmkYKQxLnyYsaHxErbV-768-80.png.png
KIKO Milano 

MAC Gel olovka za oči Colour Excess u Perpetual Shock nijansi

Ako volite da koristite olovke za oči i na unutrašnjem delu oka, preporučujemo da posegnete za ovim MAC proizvodom. Olovka je poput krede koja je specijalno formulisana za ovu osetljivu regiju.

eNAnsyE2fobFT9n5TV7msT-768-80.png.png
MAC 

NYX Professional Makeup Epic Wear Liner Stick Olovka za oči u Chill Blue nijansi

Ovaj ledeno-plavi ajlajner priziva duh estetike Y2K na najbolji način.

SuKW5FxyqCGovURZeiHXdb-768-80.png.png
NYX Professional Makeup 

 Izvor: ELLE/N.K.