Ovan

Posao - Trigon Marsa sa Merkurom i Suncem donosi vam nove povoljne prilike! Ovo je idealna nedelja za početak novih stvari!

Ljubav - Izgleda da je ovo vaš srećan period! Blistate na polju ljubavi i uživate u pažnji partnera! Slobodne pripadnike očekujuju zanimljive ponude!

Zdravlje - Više spavajte!

Bik

Posao - Ukoliko imate probleme na poslu, ne plašite se da potražite savet iskusnijih kolega. Uprkos lošim apektima uspevate da se izvučete na najbolji način!

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme sami, ne ignorišite poziv jedne Vage. Zauzeti pripadnici će uživati u zajedničkim trenucima i planovima!

Zdravlje - Čuvajte se povreda.

Blizanci

Posao - Uprkos dobrom aspektu Merkura i Marsa, vi se trenutno nalazite u haosu. Budite strpljivi ove nedelje i sklonite se od ljudi koje vam ne prijaju!

Ljubav - Iako ste imali problema u vezi, konačno je došao period kada možete odahnuti i prepustiti se čarima ljubavi!

Zdravlje - Ojačajte imunitet.

Rak

Posao - Ako niste zadovoljni trenutnom situacijom, razmislite šta je to što biste mogli da promenite. Ukoliko želite posao u inostranstvu sada je pravo vreme da aplicirate.

Ljubav - Slobodni Rakovi će imati poziv od bivše ljubavi koja će ostaviti na njih dubok trag. Razmislite dobro da li je rešenje vraćati se u prošlost ili dati priliku jednom Jarcu ili Vodoliji.  

Zdravlje - Ne izbegavajte redovne kontrole.

Lav

Posao - Proteklih nedelja ste zanemarili sve planove i obaveze, zato je sada pravo vreme da počnete da ih rešavate. Povoljni aspekti vam donose više novca i ponudu za novo radno mesto!

Ljubav - Ukoliko maštate o velikoj pravoj ljubavi, izgleda da će proleće ispuniti vaše žalje. Razmislite da li da pružite priliku osobi koja se već duže vreme mota oko vas!

Zdravlje - Preosetljivi ste.

Devica

Posao - Jupiter u vašem znaku stvara loše aspekte sa Marsom i Saturnom, pa odložite sve bitne planove za početak aprila. Smanjite troškove i ne potpisujte nikakve dokumente!

Ljubav - Ukoliko ste već duže vreme usamljeni, ovog proleća ćete dobiti priliku da obnovite neku bivšu vezu. 

Zdravlje - Umorni ste.

Vaga

Posao - Iako se trudite da ispunite sve obaveze i balansirate između privatnog i javnog života, ove nedelje vam ništa ne polazi za rukom. Ne brinite, već početak meseca obećava bolje aspekte i prilike!

Ljubav - Razmišljate da li pružite jednoj Devici šansu ili da nastavite flert sa privlačnim Škorpionom. Šta god odlučili bićete na dobitku, jer vam april obećava dobre ljubavne aspekte!

Zdravlje -  Više se krećite.

Škorpija

Posao - Opravdano se nadate povišici i ne gubite nadu da ćete i dobiti već krajem ove nedelje. Vodite računa da obavite sve poslovne obaveze i čuvajte se konflikta.

Ljubav - Ukoliko već duže vreme planirate da uradite ili krenete u osvajanje, sada je pravo vreme da to i ostvarite. Sve je na vama!

Zdravlje - Krenite u teretanu!

Strelac

Posao - Osećate olakšanje jer ste konačno rešili problem koji vučete od početka godine! Ne zaboravite da napravite dobar plan i ne preterujte s troškovima!

Ljubav - Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza koja može rezultirati brakom ili zajedničkim životom. Jedna Riba već duže vreme gaji osećanja prema vama, ali nema hrabrosti da vam to i prizna.

Zdravlje - Više odmarajte i unosite tečnost!

Jarac

Posao - Pred vama su novi počeci koje treba iskoristiti na pravi način! Dobri zvezdani aspekti obećavaju više novca početkom aprila, ali je važno da ga uložite na prave stvari!

Ljubav - Ove nedelje je sve u znaku strasti i ljubavi! Partner se konačno ponaša onako kako želite i uživajte u ljubavnoj idili. Slobodni Jarčevi će se prepustiti flertu i uživati u pažnji. 

Zdravlje - Izbegavajte stresne situacije.

Vodolija

Posao - Opsednuti ste poslom i kako da poboljšate finansijsku situaciju. Opustite se i sačekajte da vam se prilike same dolaze. Morate naučiti da ništa ne možete dobiti na silu!

Ljubav - Izuzetno povoljan period za proširenje porodice i zajednički život! Ukoliko želite da napravite korak više u svojoj vezi preuzmite inicijativu. Slobodne Vodolije će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu na jednom okupljanju.

Zdravlje - Posvetite se fizičkim aktivnostima.

Ribe

Posao -Dokle god vam je Venera u znaku vodite računa o novcu i ne pravite radikalne planove! Nepromišljene izjave vam mogu doneti probleme na poslu pa pazite šta pričate u društvu kolega ili nadređenih!

Ljubav - Nalazite se već duže vreme u ljubavnom trouglu. Krajnje je vreme da se odlučite na koju stranu želite da idete.

Zdravlje - Potreban vam je odmor.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija