Dvadesetdevetogodišnja Cheryl, koja nastoji na tome da izgleda apsolutno savršeno pre objave trećeg solo albuma krajem godine, obratila se za pomoć čuvenom fitnes stručnjaku Tracy Anderson kako bi joj pomogla da se vrati u formu.

"Ona je sitna i ima ubistveno telo, ali ima i veliki problem da ostane mršava jer joj se čak i mali broj kilograma baš vidi. Zbog toga trenira od 60 do 90 minuta, četiri do šest puta nedeljno. Ona je baš kao Gwyneth Paltrow, veoma naporno vežba i jako je zahvalna za rad, jedna baš prizemna devojka", kaže Tracy.

Inače Tracy, čiji su klijenti zvezde sa A liste poput Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez i Victorie Beckham, kaže da se Cheryl najviše brinula oko svojih nogu.

"Ona je htela tanje butine ali se plašila da će vežbanjem samo postati naglašenije. Umesto da radimo na glavnim mišićima nogu, mi smo radile vežbe za one sitnije oko njenih butina. To povlači glavne mišiće i čini nogu tanjom", otkriva ona za britansko izdanje magazina Grazia - "Izgledaće prelepo u kratkim šortsevima."