Dvadesetdevetogodišnji model, koja ima petnaestomesečnog sina Flyna sa Orlando Blumom, vežba 30 minuta jogu u sklopu svakodnevnih vežbi i odibja da jede nezdravu hranu.

"Pola sata joge na dan je obavezno svako jutro jer se posle toga osećam odlično! Vežbam pilates i jogu, istežem se pomoću tegova i hranim se veoma zdravo. Zdravlje je stvarno pravo bogatstvo", kaže Miranda.

Baš kao i njen muž glumac, Miranda takođe traži pomoć u medijaticiji kako bi se opustila i pobegla od svakodnevnih stresova i haotičnog lifestylea.

"Ako sam u kolima na putu do posla ili čak u avionu meditiram!"

Zvezda kuće Victoria's Secret nedavno je otkrila da joj je jedna od filozofija da se fokusira na pozitivno zbog čega smatra da bi sve žene trebalo da se osećaju samopouzdano i zadovoljno.

"Ne mogu da se osećam loše oko toga ko sam, kao što devojka do mene me može da se oseća loše zbog same sebe. Ruža nikada ne može biti suncokret, a suncokret nikada ne može biti ruža", rekla je ona - "Želim da ohrabrim žene da istaknu sopstvenu jedinstvenost. Jer, baš kao što je i ruža lepa, tako je i suncokret. Svaki cvet je lep na svoj način, kao i žene."