Lea Michele će krenuti stopama poznatih lepotica kao što su Eva Longoria, Scarlett Johansson, Jennifer Lopez, Jessica Alba, Cheryl Cole i Penelope Cruz, koje su bile zaštitna lica ovog francuskog brenda. 

"Ni u jednom trenutku svog odrastanja nisam bila smatrana tipičnom lepoticom i zato mi je neverovatno drago to što sam sada zaštitno lice ovakve kompanije i brenda; činjenica da su mene uzeli u obzir mi se i dalje čini neverovatnom", rekla je Lea.

Ona takođe veruje da je jedan od razloga zbog kojih je izabrana da reklamira njihove proizvode, činjenica da mnoge žene mogu da se poistovete sa njom. "Mislim da posedujem drugačiji i jedinstven izgled, i da devojke kada me pogledaju mogu da kažu „Mislim da ličim na nju.“

Lea  (26) je inače nedavno govorila o tome kako je odbila da izmeni svoju prirodnu lepotu zarad posla. "Kada sam imala 15 godina, menadžer mi je rekao „Moraćeš da operišeš nos ako želiš da radim za tebe“. Mama mi je nakon toga rekla „Barbara Streisand nikad nije operisala nos - nećeš ni ti“, otkrila je ona.