Ovo je godina koju će glumica Lupita Nyong’o definitivno pamtiti.

Nakon što je osvojila Oskara za sporednu ulogu Patsey u filmu 12 years a slave, i pokazala da je kraljica crvenog tepiha, nova zvezda Holivuda je potpisala ugovor za francusku kompaniju Lancome!

Graciozna Lupita čija se autentična lepota ističe već nekoliko meseci, posebnu pažnju upravo posvećuje make upu koji je postao njen zaštitni znak (orange i red lips) pa nas ne čudi odluka renomirane kuće da upravo ona postane njihov najnoviji beauty ambasador.

"Počastvovana sam prilikom koju mi je ukazao Maison Lancome. Brend koji ima tako prestižnu istoriju i koji obožavam. Pogotovo mi je drago što ću moći da predstavim jedinstvenu viziju za sve žene i ideju da lepota ne spada u nijedan kalup ili diktat. Lepota bi trebala da bude i jeste prilika da budemo ono što jesmo,“ izjavila je Lupita.

Francoise Lehmann, generalni menadžer pri Lancome International se samo nadovezao na ono što je Lupita izjavila, tvrdeći da je Lancome presrećan što se jedna tako inteligentna i prelepa žena koja živi po svojim pravilima „ukrcala“ na njihov „brod“.

Lupita je na mestu glavnog lica nasledila glumice Juliju Roberts, Kate Winslet, Penelope Cruz i Lily Collins. Već sada je objavljeno da će kampanju sa tamnoputom glumicom fotografisati duo Mert Alas i Marcus Piggott.