Priredila: Branislava Kostić
Poslednjih četrdesetak dana bilo je obeleženo programom Živimo zdravo (obratite pažnju na prvih šest strana odeljka Beauty) i svu svoju energiju koja je redovno usmerena na spoljašnji izgled (šminka, šminka, šminka) preorijentisala sam na zdravlje organizma i kvalitet kože. Redovno sam trenirala i svakoga dana sa sobom nosila veliku sportsku torbu, u kojoj zaista nije bilo mesta za suvišne kozmetičke proizvode.

Sve što je bilo u njoj od preparata moralo je da bude pažljivo odabrano: da se lako upotrebljava, brzo deluje i ima blag miris da mi ne bi pozlilo posle fizičkog napora. Ništa ne oporavlja organizam posle vežbanja toliko dobro kao tuširanje jakim mlazom vode. Dodatnu energiju definitivno donosi osvežavajuća kupka Nivea Welcome Sunshine sa blagim mirisom kokosa. Posle tuširanja koristila sam suvo ulje Artdeco Skin Yoga, koje ne ostavlja mastan trag, a koža ga brzo upija.

Ono malo ulja što mi je ostajalo na rukama posle nanošenja na telo utrljavala sam u krajeve kose. Spas za lice bio je Collistar aktivni koncentrat vitamina A, C i E, koji momentalno vraća sjaj koži lica, a koji mi je uklanjao i tragove umora od previše trbušnjaka. A to da nisam posvetila pažnju šminkanju, to sam ipak malo slagala. Naravno da sam se šminkala, ali sam se opredelila za izuzetno laganu Too Faced BB kremu i Lancôme ružičasto rumenilo iz nove In Love kolekcije, koje se sasvim fino nanosi i prstima. Shiseido Perfect Rouge crveni karmin takođe je bio neizbežan. Iako sam tako našminkana u početku bila smešna svim ostalim vežbačima, s vremenom su se navikli na mene jer sam trenirala intenzivno kao i oni. Rezultat: 6 kg manje + lepota = neprocenjivo!

ELLE FAVORIT...
...Garnier Body Repair Surgras Replenishing Balm intenzivno hrani kožu tela i obnavlja njenu zaštitnu barijeru....

U APRILU ne mo gu bez...
...dva litra vode dnevno, jer zaista ne postoji bolja stvar za zdravu kožu, kosu i nokte

Ovog meseca mirišem na ...
... Byredo Bal D’Afrique jer unosi blagu dozu svežine u salu za vežbanje, a mogu ga koristiti i muškarci i žene

Hoću da se osećam i izgledam lepo u teretani, to mi je nova opsesija.