Beyonce je juče u orbitu izbacila vest koju niko nije očekivao! Poznata pevačica je iznenadila sve svojim najnovijim albumom, petim po redu koji se pojavio jutros na iTunes-u.

Zahvaljujući prevashodno sjajnom marketinškom timu koji prati nove trendove u poslovnoj strategiji, Beyonce je uspela da sačuva vest da sprema nov album do samog trenutka kada je album objavljen.

Na petom albumu se nalazi 14 pesama, a jedna je posebno nazvana po maloj Blue Ivy.

"Nisam želela da objavim ovaj album, uobičajnim putem, “ izjavila je Beyonce. "Dosadilo mi je, a i osećam da je došlo vreme kada mogu direktno da se obratim svojim fanovima. Danas postoji toliko stvari koji se nađu na putu između muzike, pevača i obožavatelja."

Pevačicin neočekivan potez je usledio nakon što je isti putem slavni David Bowie, objavio svoj povratnički single Where are we now, bez bilo kakve pređašnje najave.

Do sada je uglavnom bio slučaj da muzičari pre izlaska novog albuma, puste bar neki single pre. Poslednji album pevačice je njen prvi “visual album” i kada ga daundlujete ceo paket obuhvata 17 kratkih video snimaka koji su snimljeni na lokacijama kao što je Rio de Janeiro i Paris.

"Za mene je muzika neodvojiva od slike. Kada se povežem s nečim, ja odmah imam viziju, seriju slika koje su usko povezane s emocijom, nekim osećanjem, uspomenom, snovima ili fantazijama. A to je sve u tako bliskoj vezi s muzikom."

Peti album su ispratili i kratki video snimci kao preview pesama: