Ako bilo ko zna kako da pokrene neku žurku, onda je to Cara Delevingne! Imati nju na listi zvanica vam garantuje da će žurka biti sve samo ne dosadna!

Da je to istina, britanska manekenka je dokazala pre neko veče kada je na žurci povodom lansiranja novog parfema Karla Velikog u Londonu u paru sa Suki Waterhouse bila najveselija gošća.

Njena „partnerka“ u partijanju je takođe imala svoje „lude“ momente, pogotovo kada su na scenu nastupili famozni selfie portreti bez kojih nijedna žurka više ne može da prođe!

21-godišnja Cara se pojavila stajliš od glave do pete u belom, strukiranom odelu dubokog, seksi izraza kog je uparila sa svilenom, crnom košuljom i platformama s otvorenim prstima. Kompletan look, platinasta manekenka je zaokružila Fendi krznenom torbicom koju je upravo ona prošetala na milanskoj reviji brenda. Za razliku od nje, Suki je bila u satenskoj pink haljini koju je nosila preko krem hulahopki i sandala u sličnoj boji.

Iako je Sukin dečko Bradley Cooper izostao sa Karlove žurke, devojke su uživale nonstop osmehujući se i slikajući se. Nove najbolje drugarice?