Miranda Kerr koja na Uskrs puni 31. godinu izgledajući kao da ima bar deset godina manje, bez obzira na zavidan CV koji se ovih dana puni novim angažmanima, oduvek je važila za normalnu i skromnu osobu.

Australijska lepotica koja obožava svog sinčića da šeta gradom u seksi, visokim potpeticama takođe važi za damu koja izgleda prelepo i sveže bez šminke, a za to je u razgovoru sa novinarom Huffington Posta otkrila najviše zaslužna meditacija i kokosovo ulje koje koristi u velikim količinama....

"Sve što kuvam, kuvam na kokosovom ulju. Kosu takođe negujem sa njim jer je odličan za meku i sjajnu kosu, a koristim ga i pri skidanju šminke pošto se preporučuje za sve one koji imaju osetljive oči. Takođe za negu lica i tela je savršeno ukoliko izmiksate morsku so sa njim.“

Jednako važan deo njenog života je i svakodnevna meditacija koja je doprinela da manekenka ima opušten i zdrav izgled kad god prošeta ulicama svetskih metropola.

“Meditiram svako jutro i veče. Od svoje 16  godine praktikum joga vežbe i meditaciju. Jutarnja meditacija mi je izuzetno važna, tih 10 minuta kada mogu da se fokusiram na svoje disanje.... Neke vežbe sam naučila putem interneta, neke putem knjiga a neke su mi pokazali instruktori.