Prošlonedeljnu Met Galu u Njujorku, nakon koje je usledio after party u hotelu Standard kome su prisustvovali Jay Z, Beyonce i njena mlađa sestra Solange, nećemo kako nam se čini pamtiti po glam toaletama i fotografijama slavnih, već po jednom video snimku koji je uzburkao javnost izazivajući salve komentara na internetu.

Naime, u video spotu koji je pušten juče na kanalu TMZ jasno se vidi kako je Solange napala fizički svog zeta, pevača Jay Z-ja u liftu u kom su pored njih bili i njena sestra Beyonce, kao i nekoliko telohranitelja koji su uspeli da obuzdaju mlađu sestru slavne pevačice.

Šokantnu scenu je uspela da ovekoveči sigurnosna kamera iz lifta. Ono što je mnoge još više iznenadilo je reakcija slavne Bey koja je kompletnu situaciju posmatrala sa strane nepomično dok je njena sestra šutirala Jay-Z-ja.

Snimak nema zvuk pa nikada nećemo saznati oko čega je izbila svađa. Ono što je definitivno je da je kompletan video postao instant meme, lansirajući ime Beyoncine sestre u sam fokus pažnje svetske javnosti.

Naravno, komentari koji su usledili su bili očekivali: Solange je bila pod dejstvom alkohola, Jay Z je prevario njenu sestru, ali i to da je kompletan incident isceniran radi promovisanja relativno nepoznate Solange Knowles!

U međuvremenu, menadžment hotela se oglasio saopštenjem u kojem se izvinjava učesnicima incidenta na propustu zaštite njihove privatnosti. No worries. Koliko smo mi upućeni, Bey i Jay Z su pre neki dan uživali na utakmici nasmejani i nismo videli da bilo kakvu tužbu pišu.

U svakom slučaju, ako vas zanima part 2. možda biste trebali da zapratite Solange na twitteru. Ona se još uvek nije oglasila, ali imamo osećaj da hoće. Do tada, pogledajte video koji je pokrenuo kompletnu priču: