Bilo da je reč o šetnji gradskim ulicama ili večernjem izlasku, ove sezone patike su glavni aksesoar koje stylish dame obožavaju da nose!

(Suknja + patike: 14 savršenih predloga kako da nosite ovu kombinaciju)

I mi zaista shvatamo zašto: dobar par patika je najjednostavniji način da učinite vaš outfit modernim i urbanim. Pored toga, postoji još interesantnija činjenica: uz ovu obuću možete nositi različite modne stilove, i biti sigurni da niste napravili nikakvu grešku!

Kako bismo vam pokazali na šta smo tačno mislili, mi smo izdvojili najbolje outfite fashion dama koji su veoma različiti, ali jednako dobri. 

#Ležerno + sofisticirano

Želeli biste da poneste bele Adidas patike na nedeljni branč? Zašto da ne! Ugledajte se na modnu kombinaciju manekenke Karlie Kloss koja je ponela jeans ravnog kroja, opušten džemper i cozy, tanji kaput upravo u paru sa belim jednostavnim patikama. 

#High fashion + cool

Sportske patike koje imaju moćan dizajn uvek izgledaju u paru sa kožnim helankama i dugačkim svedenim blejzerom, trendi i upečatljivo. Ugledajte se na Oliviju...

#Gradski chic ( downtown + girly)

Sportske patike se mogu nositi na veoma chic način! Kylie je upravo ovim outfitom to dokazala! Dakle, ovog proleća ponesite kožne pantalone i klasičan duks, zajedno sa jednim dobrim patikama!

#Sportski

Ako uživate u udobnosti, najbolje je da se držite sportskog looka po ugledu na Gigi Hadid. Helanke i sportska jakna su basic komadi koji, iako su sportski, mogu izgledati veoma dobro zajedno.

#Njujorški + L.A. stil

Želite da postignete taj prepoznatljiv stil Njujorčanki i ležeran kalifornijski u jednom izdanju? Onda iskopirajte stajling Alexe Chung i uparite svoje patike sa jednostavnim crop farmerkama i mantilom ravnog kroja. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija