Američki dizajner obuće Stuart Weitzman otvorio je svoj ekskluzivni butik u Milanu tokom aktualne Nedelje mode koja se u italijanskom centru mode održava ovih dana.

Specijalna gošća na otvaranju bila je engleska manekenka Kate Moss. Tokom večeri svim prisutnima je bio prezentovan reklamni video "Made for Walking" koji je za pomenuti brend snimila Mossova.

U crno-belom video snimku prelepa Kate šeta londonskim ulicama u Weitzman čizmama.

Britanska manekenka od koje bismo uvek kupili sve što prodaje tokom videa menja nekoliko modela čizama, od dubokih, antilop do malo plićih, lakovanih, dok se u pozadini čuje legendarna pesma od Nancy Sinatre "These boots are made for walkin".

Kompletna kampanja uključuje i Youtube / Instagram nagradnu igru koja poziva sve fanove Kate Moss ali i one kojima su cipele i čizme fetiš, da snime svoj video koristeći hashtag #madeforwalking.

Odlične reklame koje je Weitzman pokrenuo poslednji niz godina povećale su prodaju njegovih medela za 4 puta u poslednje dve i po godine. Sa moćnom Kate, koja je trenutno u centru pažnje zbog najave januarske naslovnice za Playboy, verujemo da će i ova kampanja biti pun pogodak i da će prodaja skočiti još više.