Ova dama se pojavila niotkuda...ali je postala instant kraljica red carpet. Iako smo je viđali tek neka četiri meseca na glavnim fashion i lifestyle događajima, Lupitin glamurozan stil je bio u rangu s “veterankama“ kao što su Diane Kruger, Nicole Kidman i Cate Blanchett.

Kenijska glumica (1983) je u centar pažnje došla zahvaljujući ulozi u filmu 12 Years a Slave. za koju je već dobila nominacije za SAG, Golden Globes i Indipendent Spirit Awards, a očekuje se da će dobiti nominaciju i za najprestižniju filmsku nagradu, Oscar.

Lupitin stil je vrlo konstantan, ali moćan, glumica na crvenom tepihu uvek izgleda kao elegantna gracija a jedan od omiljenih detalja joj je definitivno ruž u efektnoj ciklama, ljubičastoj i crvenoj boji....

Ona je takođe jedna od omiljenih stilskih ikona današnjice ako pitate Annu Wintour!

Od njenog prvog “glam“ pojavljivanja u septembru kada se pojavila na filmskom festivalu u Torontu u vazdušastoj, seksi Pradinoj beloj haljini sa zlatnim aplikacijama, mnoge je kupila svojom fascinatnom, eteričnom pojavom. Nakon ovog pojavljivanja viđali smo je u Rodarteu, Miu Miu, Lanvinu, Prabalu Gurangu, i Elie Saabu.

Njene kombinacije su očito oduševile veliki broj ljudi pa nas ne čudi što su je čitaoci sajta Red carpet proglasili za najbolju novu stilsku ikonu (Newcomer).