Cameron Diaz spada u one osobe koje su proslavile ne samo filmske uloge u romantičnim komedijama, već i duge, seksi noge i figura koja ja godinama idetntična: vitka i zategnuta!

Holivudska glumica koja uživa u svojoj singl varijanti i druženju sa prijateljicama, blista u svakom fashion izdanju, pa je tako bilo i pre neki dan kada se pojavila na specijalnom događaju koji je organizovala kompanija 20th Century Fox’s.

Bilo je samo pitanje vremena kada će neko ovu fantastičnu kreaciju britanske dizajnerke iz aktuelne prolećne kolekcije prošetati na nekom crvenom tepihu, a Cameron ju je iznela savršeno.    

Model koji nas je još jesenas podsetio na prefinjen teniski kostim, glumica je upotpunila tek sa crvenim ružem i jednostavnim belim salonkama (Saint Laurent).

Savršen kroj, mala doza sportskog i mode devedesetih, sa asimetričnom donjom linijom....ovo je jedan od modela koji se pamte i koji kao da je krojen za curu à la Cameron: šik, modernu, zabavnu i slobodnu.

I nema veze što je Emilia Clarke nosila isti model u plavoj varijanti pre Diazove, mi smo “pali“ više na ovaj! Sorry Deneris....