Ako izuzmemo činjenicu da je Anna Wintour sedela u drugom redu, što je naravno bila vest dana, možemo da konstatujemo da je revija bila odlična, jedna od najboljih ne samo na Pariskoj nedelji mode, već kompletnog izdanja.  

Iako je veći deo kolekcije pripao prepoznatljivim čipkanim haljinama, početak je bio vrlo efektan kada su na pistu zakoračile manekenke u kreacijama jarkih boja: intenzivna pink u kombinaciji sa crvenom, belom i crnom. Moćan intro je presekla serija ženstvenih modela u vidu plisiranih suknji, pamučnih belih bluza s kragnom, ogrtača uparenih sa sandalama i lakovanim čizmama.

U dvorište bašte tamne čipke su nas uvele vunene kreacije lepršavih suknji A forme s motivima lišća i latica uparene sa kratkim bolerima, ali i prekrsani kožni trenč mantili sa resicama.

Drugi deo revije je pripao haljinama koje su bile ukrašene cvetnim printom, ušivenim motivima ptica, leptira ili šumskog lišća stvarajući utisak da je priroda na pisti.

Bila je ovo još jedna očaravajuća kolekcija italijanske modne kuće. 

Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli nastavljaju tamo gde su stali: u prekrasnoj bašti delikatnih materijala, živopisnih cvetnih motiva i eterične atmosfere.