Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi mlad Mesec u Raku: Jedna vrsta ljubavi je na dobitku

Ako se oslobodite visokog ega, mlad Mesec u Raku može doneti velike šanse za ostvarenje planova!

  Izvor: Foto: Profimedia

Poslednji put smo se sa energijom mladog Meseca susreli 21. juna kada smo istovremeno imali i solarno pomračenje, a sledeći mlad Mesec očekuje nas 20. jula 2020. godine.

Julski mlad Mesec neće imati tako intezivnu energiju kao u svojoj prethodnoj mladoj fazi, ali njegova pozicija u zaku Raka pomaže nam da postanemo svesniji verovanja koja nas sprečavaju da dosegnemo svoj istinski potencijal.

Češće nego što mislimo, mi smo sami sebi velika prepreka na putu ostvarenja. Male navike i neprijatna osećanja, poput straha, sumnje koja ispituje svaki naš korak, sve to može značajno kontrolisati naš život. Prvenstveno ograničava naš um, pa nas same.

Ženska energija mladog Meseca u znaku Raka pomaže nam da pronađemo ravnotežu. Kada se uskladimo sa svojim istinskim JA, uspećemo da aktiviramo našu unutrašnju moć i uživamo u svakom trenutku.

Tek tada ćemo prestati da brinemo zbog stvari koje su izvan naše kontrole i fokusiramo se na prave vrednosti, aktivnosti i planove. Ali, da biste postigli to savršeno stanje balansa, prvenstveno morate se oslobodite ega.

Jedan od razloga zašto će se ovaj Mesec u Raku biti prilično restriktivan jeste položaj Saturn, direktno nasuprot mladog Meseca.

Satrun je trenutno u retrogradnoj fazi u znaku Jarac, ali kako se mlad Mesec približava, njegova snaga biće intezivnija.

Ovaj period nas podstiče da razmišljamo i pronađemo način da uzemljenje. Razmislite o načinima na koje možete postati odgovorniji za svoj život.

Nemir koji trenutno osećamo može biti kanalizovan uzemljenjem. A najbolji način da se vratite korenima je ponovno povezivanje sa prirodom. Naučite da cenite vrednost sadašnjeg trenutka. Hodajte bosi po travi, osetite teksturu trave, naslonite se na drvo. Ovakve aktivnosti omogućavaju da se ponovo povežete sa elektromagnetnim poljem zemlje, koje uspostavlja ravnotežu u vama.

Mlad Mesec u Raku podseća da uprkos velikim i brojnim promenama i borbama sa kojima smo se suočili u ovoj godini, moramo pronaći način da ostvarimo planirani uspeh. Moramo se uskladiti sa energijama oko nas, umesto da ratujemo protiv njih. Prepustite se i pustite da vas nadprirodna inteligencija vodi kroz ovaj haos.

U sebi imamo energiju za suočavanje sa našim problemima, ali energija Raka zahteva da se povežemo sa drugima i stvorimo siguran prostor. Rak žudi za sigurnošću porodičnog života, što se ne odnosi samo na krvne veze.

Svako ko vas čini srećnim, sigurnim i voljenim može biti vaša porodica. Iskoristite priliku da kreirate namere pod energijom mladog Meseca. Zamislite šta želite od doma i porodičnog života, i uskoro ćete saznati da li je to bio pravi izbor.

Pošto već provodimo toliko vremena kod kuće, zašto ga ne ispuniti pozitivnom energijom? Stvorite mirno okruženje oko sebe. Pronađite mir u sebi i on će se preliti spolja.

Dakle, mald Mesec će u početku doneti restriktivnu energiju, ali ako uspemo da se nosimo sa tim uzemljenjem, dostižemo novi nivo lične duhovnosti.

Izvor: Lovesensa

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity