Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaganje Jarca u ljubavi sa drugim horoskopskim znacima

  Izvor: Foto: Shutterstock

Jarac i Ovan

Ovan i Jarac su znaci poznati po ambicioznosti, pa zajedno jedno drugom mogu biti ili najveća podrška ili zakleti neprijatelj. Rivalstvo koje Ovan ima sa vaternim znacima nije ništa naspram onog koje može imati sa Jarcem. Ovo je rivalstvo u obliku sudara užarenih rogova sa ledenim. Ovan želi da vlada, ali Jarac ne podnosi šefovanje drugih nad njim. Ovan može naučiti Jarca da bude sigurniji u sebe i da ne čeka dobre prilike da napravi potez, dok Jarac može naučiti Ovna da bude taktičan i strpljiv.

Jarac i Bik

Bik i Jarac su dva zemljana znaka koji svim čulima osećaju sve u simbolici ovog elementa, pa u njihovom odnosu ljubav prema hrani, novcu i potreba za sigurnošću neće biti povod za nerazumevanje. Dok ih ove sličnosti mogu ujedniti, posle nekog vremena Bik će sve više primećivati koliko je Jarac hladniji u odnosu na njega prilikom pokazivanja emocija i škrtiji prilikom darovanja. Bik će to shvatiti kao da Jarac daje samo pola svog srca dok ga on daje celog.

Jarac i Blizanci

Na nebu se ova dva znaka nalaze tako da nemaju pogled jedno na drugo - jedan znak nije opozitan drugom već se nalazi znak do opozitnog znaka, pa takav položaj možemo uporediti sa dugačkim trpezarijskim stolom gde Jarac sedi na čelu, a Blizanci na mestu sa strane od čela drugog kraja stola. Tako oni nisu ni jedan preko puta drugog gde bi bar kontaktom očima mogli da komuniciraju, kada već razgovorom zbog udaljenosti ne mogu. Ovo govori o različitosti koja postoji među njima, gde Blizanac sa jednog kraja stola načinje apstraktne teme i teme društva, dok Jarac sa drugog kraja stola priča o berzi i kursu evra. Da li će ova dva znaka ikada stupiti u kontakt i naći zajednički jezik?

Jarac i Rak

Kada se dva znaka na nebu nalaze jedan preko puta drugog, nazivamo ih opozitnim znacima. Opozitnost znači da imaju ista interesovanja, ali različite poglede na svet i drugačiji pristup stvarima. Pri susretu dva opozitna znaka, netrpeljivost pri velikom nerazumevanju biće i drugima vidljiva, ali uz vreme odnos ova dva znaka može biti veoma blagotvoran za obe strane. Jarac je u životu vođen ambicijom, a Rak željom da osnuje topli dom, pa ovaj odnos može biti nadopunjujući. Zajedno mogu naći zlatnu sredinu ukoliko razumeju razliku u načinu ophođenja - to što Jarac ne izgleda saosećajno, ne znači da to i nije.

Lav i Jarac

Dok Lav vlada džunglom sedeći na svom zelenom tronu od bilja, Jarac vlada sa planine gde trona nema - tron je put koji je prešao on, a ne bilo ko drugi. U ovom odnosu veliki problem može biti autoritativnost koju oba znaka poseduju, te će pokušavati da vladaju jedno drugim. Borba za vlast može predstavljati problem u odnosu, ali mu istovremeno daje i život jer i Lav i Jarac vole izazove.

Jarac i Devica

Dva najveća radoholičara uparena zajedno mogu da naprave čuda ukoliko smatrate da ste pravi primeri ambiciozne i vredne Device ili Jarca. Ukoliko to ipak niste, ova kombinacija može biti problematična jer neutrošena energija koju posedujete biće utrošena na neprekidne svadje. Jedini znak koji Devici može parirati u analizi i kritikovanju jeste Jarac pa ova kombinacija može biti i napeta.

Jarac i Vaga

Na nebu su ova dva znaka položeni tako da među sobom prave kvadrat - aspekt napete atmosfere koja postoji usled različitosti. Vagi je veoma važno da ima saputnika, dok za Jarca to predstavlja sasvim sporednu stavku u životu, pa bi se Vaga u ovom odnosu mogla osećati nedovoljno voljeno i važna Jarcu, pogotovo gledajući njegov hladan pristup svemu. Vaga će uvek imati utisak kao da daje previše sebe da bi taj odnos uspeo, dok Jarac ne daje skoro ništa.

Jarac i Škorpija

Jarac ne voli autoritete nad sobom koji su javni, čineći da Jarac izgleda majušno i bedno. Malo je poznato da Jarac uživa u autoritetima nad sobom koji su tajni i privatni, jer mu se dopada činjenica da neko ima dovoljno smelosti za takvu ulogu u njegovom životu. Škorpiji odgovara hladna i zatvorena Jarčeva pojava jer je i sama takva.

Jarac i Strelac

Iako na prvi pogled ova kombinacija ne izgleda kao da obećava, ova dva znaka imaju mnogo toga zajedničkog. Na nebu su jedan do drugog veoma visoko, noseći simboliku ambicije i velikih ciljeva. Jedno drugom daju upravo ono čega im nedostaje - Jarac Strelca pomalo usporava i uči ga strpljivosti, dok Strelac Jarcu daje malo svoje vatrene motivisanosti i pokretljivosti da bi do svojih ciljeva došao brže.

Jarac i Jarac

Jarac se može osetiti potpuno shvaćeno i prihvaćeno samo pored još jednog Jarca, zato što svi drugi znaci Jarčeve vide kao pohlepne materijaliste. Jarac će Jarca najbolje razumeti po pitanju potrebe za ostvarenjem koje je društveno, a ne materijalno, kao što masovno mnogi misle. Mana ovog odnosa je što će Jarac Jarcu pametovati, a oboje će sebe smatrati najpametnijim na svetu.

Jarac i Vodolija

Možda na prvi pogled ova dva znaka nemaju ništa zajedničko, ali istina je daleko od toga. Vodolija u svojoj simbolici ima delić Jarca - njen simbol ima dva talasa gde donjim vlada Saturn - vladar Jarca koji predstavlja prošlost, dok gornjim vlada Uran sa simbolikom budućnosti. Zato u ovom odnosu Vodolija pomaže Jarcu da otpusti duhove prošlosti koji ga progone i da nastavi dalje. Oboje razumeju potrebu za individualnošću jer im ona oboma veoma znači.

Jarac i Ribe

Kada se dva sanjara susretnu, njihov odnos ne može biti loš, ali je oblik njihovih snova dosta drugačiji. Jarac sanja prizemljenije, dok Riba sanja duboko i apstraktno, pa zajedno mogu jedno drugom dati ono čega im fali, što upravo i jeste značenje aspekta zvanog sekstil, koji ova dva znaka formiraju na nebu. Riba pomaže Jarcu da se oslobodi prilikom maštanja i granice u snovima ukloni, dok Jarac pomaže Ribama da sanja realnije kao i da ih pretvori u javu.

Piše:@sunceistoka

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity