Nedeljni horoskop od 25. do 31. oktobra 2021. godine!

Ovan

Postoji nekoliko znakova da se jednoj osobi dopadate. Ovo može biti ključno za postizanje sreće, posebno sada. Vreme je da se više zabavite. Ovnovi će u subotu doživeti oštru promenu raspoloženja zbog pogoršanja položaja Marsa. Pokušajte da sredite prioritete.

Bik

Bikovi treba da preuzmu najvažnije stvari i što manje vremena provede u brigama. Ova nedelja će biti stresna i napeta, ali Bik će moći da se nosi sa svim problemima u ljubavnoj i finansijskoj sferi. Na poslu je važno sačekati sa nekim odlukama ili idjema kako bi stav bio jasniji. Ne vredi rizikovati prilikom donošenja važnih odluka. Izbegnite velike troškove.

Blizanci

Počinje povoljno vreme za nove poslove, kao i za kupovinu. Blizanci će moći da poboljšaju svoj život, ali za to će prvo morati da probude svoju snagu i da očiste srce od negativnosti. Krajem nedelje mogući su neočekivani troškovi, pa astrolozi savetuju da ne žurite sa odlukama. Morate koristiti savete voljenih, donositi odluke mudro i pažljivo. Početak nedelje je savršen za menjanje valuta, otvaranje bankovnog računa. Na poslu izbegnite ogovaranja, glasinama i tračeve.

Rak

Rakovi treba da budu izuzetno oprezni u komunikaciji sa drugima. Neophodno je zaobići ljude sa slabom energijom. Morate pokazati više samostalnosti u svom radu. I u ljubavi je najbolje što pažljivije donositi odluke. Loše blagostanje može biti finansijski i operativni kamen spoticanja. Rakovi treba više da se odmaraju i pokušaju da nađu vremena za opuštanje i neko kratko putovanje. Prijaće vam promena, a nova i lepa energija pomaže da održite svoju produktivnost na visokom nivou.

Lav

Raspoloženje Lavova može se dramatično promeniti ove nedelje. Prema prognozama, ova nedelja će biti odlično vreme za putovanja, rešavanje finansijskih problema i upoznavanje novih ljudi. Pokušajte da se oslobodite opterećujućih misli. Četvrtak će biti najpozitivniji dan u nedelji - može vam doneti nešto veličanstveno!

Devica

Prvi dan u nedelji za Device može biti prilično opasan i nepredvidiv. Astrolozi savetuju da izbegavate apatiju, sebičnost i lenjost. Ove tri karakterne osobine postaće najrizičnije za Device. U ophođenju sa ljudima treba izbegavati i preteranu impulsivnost. Horoskop upozorava da odvagate svaku reč kako nikoga ne biste uvredili i izazvali snažan sukob.