OVAN

Mars u Škorpionu probudiće uspavane strasti i povećati vam seksualne apetite. U spavaćoj sobi biće vam vrlo živahno, a nije isključeno da će se u nju vratiti neko iz prošlosti. Problemi u odnosima najvećim delom biće posledica vaše fokusiranosti na sopstvene želje i zahteve. Uspete li da prevladate sebičnost, videćete da davanje može da ispuni više od primanja. Ovaj period je povoljan za ostvarenje poslovnih ambicija, iskoristite priliku.

BIK

Mlad mesec u vašem polju odnosa najavljuje nove početke, naročito ako ste slobodni. Nešto što započne kao simpatija moglo bi brzo da preraste u pravu romansu, a vi ćete se možda prisetiti kako je biti zaljubljen. Osim telesne hemije, sa dotičnom osobom povezivaće vas i slični pogledi na stvari, što će samo učvrstiti spone koje vas vezuju. Duge veze neće biti bez trzavica, no one će najčešće biti uvertira u strasno pomirenje. Ne ulazite u veće troškove sredinom meseca.

BLIZANCI

Izloženost stresu može dovesti do psihosomatskih tegoba, stoga obratite više pažnje na zdravlje. Alkohol i junk food nisu lek za napete živce, lagana telesna aktivnost mnogo je bolji izbor. Ne morate sami da se nosite sa naraslim brojem obaveza, zamolite vaše najbliže da preuzmu neke od njih. Samci ne bi trebalo da se povlače u sebe, već da se okruže ljudima koji zrače pozitivnom energijom. Kako mesec bude odmicao, neko će igrati sve važniju ulogu u vašem životu.

RAK

Ukoliko niste još pronašli srodnu dušu, pred vama je vrlo obećavajući period. Mladi Mesec u polju ljubavi, romantike i zabave donosi prijatna iznenađenja na tom planu, a snaga osećanja koja se u vama rasplamsaju mogla bi da vas iznenadi. Prevladajte nesigurnost i slobodno im se prepustite, rizik se ponekad isplati. Zauzeti će imati priliku da nauče da ono što žele da dobiju prvo treba da daju. Ukoliko im nedostaje žara u vezi, oni su ti koji treba da ga pokrenu.

LAV

Na profesionalnom planu stvari kreću nabolje, a napori koje ste u prošlosti uložili počinju da donose plodove. Pojačan poslovni ritam neće vam ostavljati mnogo vremena za privatni život, pa bi oko 10. novembra moglo da dođe do trzavica sa partnerom, odnosno ukućanima. Uz malo reorganizacije i dobre volje znaćete kako da im se više posvetite, na obostrano zadovoljstvo. U drugoj polovini meseca samce očekuje susret za pamćenje. Vaš šarm biće neodoljiv.

DEVICA

Kvalitetna komunikacija biće ključna za vaše odnose i unutrašnji mir. Ako već neko vreme potiskujete nezadovoljstvo i imate utisak da vas drugi iskorišćavaju, sad je trenutak da o tome progovorite. Kada vide da znate da se zauzmete za sebe, drugi će prestati da testiraju vaše granice tolerancije. Početkom meseca može doći do prolazne krize u vašoj vezi, ali partner će se potruditi da ispegla stvari.