Ova nedelja donosi mnoštvo prilika za unutrašnji rast, ljubavne veze i napredak u karijeri za sve horoskopske znakove. Energija je usmerena ka napretku i povratku, dok se otvaraju vrata za retrospektivu i zaključivanje važnih životnih tema. U sredu, Jupiter počinje svoju retrogradnost u Blizancima, što nas podstiče da se osvrnemo na prošle odluke i preispitamo svoje planove. U petak, Pluton završava svoju retrogradnost u Jarcu, otvarajući prostor za konačno razrešenje pitanja koja su bila prisutna još od 2008. godine. Na kraju, u nedelju, Merkur ulazi u Škorpiju, donoseći fokus na poverenje u najbližim odnosima, izazivajući nas da budemo iskreni prema sebi i drugima.

U nastavku pročitajte svoj nedeljni horoskop za period od 7. do 13. oktobra 2024. godine.

Ovan

Ove nedelje se suočavate sa novim profesionalnim izazovima. Vaša energija će biti na visokom nivou, što vam omogućava da prevaziđete prepreke na poslu. Važno je, međutim, da budete strpljivi i izbegavate konflikte sa kolegama. Vaš trud će biti prepoznat, a moguće je da će vam se otvoriti prilike za nove poslovne projekte koji će vas inspirisati. U ljubavi vas očekuju strastveni trenuci. Partner će ceniti vašu otvorenost i energiju, dok slobodni Ovnovi mogu doživeti neočekivan susret s nekim ko će probuditi njihovu iskru. Izbegavajte impulsivne odluke, posebno kada je posao u pitanju.

Bik

Finansijska stabilnost i sigurnost biće u centru pažnje ove nedelje. Imaćete priliku da završite važne projekte i postavite temelje za buduće uspehe. Vaša upornost i doslednost biće ključne, ali pazite da ne postanete previše tvrdoglavi u komunikaciji s kolegama. U ljubavi ćete težiti stabilnosti i sigurnosti. Ako ste u vezi, ovo je idealno vreme za razgovore o budućnosti. Slobodni Bikovi mogli bi da upoznaju osobu koja deli njihove životne vrednosti. Ne bojte se da izrazite svoje emocije, jer vaša osetljivost može postati vaša snaga.

Blizanci

Komunikacija i saradnja sa kolegama biće od ključne važnosti ove nedelje. Imaćete priliku da pokažete svoje intelektualne sposobnosti i rešavate složene probleme na kreativan način. Ovo je dobar trenutak za timski rad i brainstorming, ali pazite da ne preuzmete previše obaveza na sebe. U ljubavi ćete biti razigrani i šarmantni. Partner će ceniti vašu opuštenost i zabavnu prirodu, dok slobodni Blizanci mogu privući nekoga ko ih intelektualno stimuliše. Pazite da ne obećate više nego što možete ispuniti - organizacija je ključ.

Rak

Ove nedelje otvaraju vam se mogućnosti za profesionalni napredak, ali s tim dolazi i veća odgovornost. Imaćete osećaj da se mnogo očekuje od vas, ali vaša sposobnost empatije i organizacije omogućiće vam da sve uspešno obavite. Ne zaboravite da zatražite pomoć kad vam zatreba. U ljubavi ćete tražiti dublju povezanost s partnerom. Ako ste slobodni, mogli biste neočekivano stupiti u kontakt s osobom koja razume vaše emocije. Ostanite smireni i usredsređeni na ono što je zaista važno - vaši osećaji su vaša snaga.

Lav

Ove nedelje dobijate prilike za kreativno izražavanje na poslu. Bićete puni energije i samopouzdanja, što će vam pomoći da se istaknete pred kolegama i nadređenima. Mogući su novi projekti ili saradnje koje će vam doneti priznanje. U ljubavi ćete biti strastveni i željni pažnje. Partner će ceniti vašu toplinu i velikodušnost, dok slobodni Lavovi mogu privući osobu koja je fascinirana njihovom harizmom. Ostanite prizemljeni i izbegavajte dramu - saradnja će vam doneti više koristi.

Devica

Ove nedelje dobijate priliku da se istaknete u organizacionim pitanjima. Vaša analitička priroda i pažnja prema detaljima biće od velike pomoći u rešavanju složenih problema. Ipak, pazite da ne budete previše kritični prema sebi i drugima. U ljubavi ćete biti fokusirani na praktične aspekte odnosa. Ako ste u vezi, ovo je idealno vreme za planiranje zajedničke budućnosti. Slobodne Device mogle bi upoznati nekoga ko deli njihove vrednosti i stavove. Oslonite se na svoje veštine planiranja, ali ne zaboravite na spontanost i uživanje u trenutku.

Veliki nedeljni horoskop od 23. do 29. septembra: Bikovima se dešava ljubav, Rakovima strast, a Ribama poslovne promene
Rawpixel 

Vaga

Merkur u vašem znaku pojačava vašu sposobnost diplomacije i komunikacije. Ova nedelja naglašava vaše pregovaračke veštine i saradnju. Imaćete priliku da unapredite odnose s kolegama i nadređenima, kao i da ostvarite napredak u poslovnim projektima. U ljubavi vas očekuje harmoničan period. Partner će ceniti vašu emocionalnu ravnotežu i nežnost, dok slobodne Vage mogu privući nekoga ko deli njihove romantične ideale. Iskoristite svoj šarm i komunikacione veštine kako biste ojačali odnose.

Škorpija

Ove nedelje se suočavate sa dubokim promenama na poslu. Vaša odlučnost i sposobnost da se nosite sa izazovima biće na testu, ali će vam doneti priznanje i napredak. Bićete izuzetno fokusirani na postizanje svojih ciljeva. U ljubavi ćete biti intenzivni i strastveni. Partner će ceniti dublju povezanost s vama, ali pazite da ne postanete previše posesivni. Slobodni Škorpioni mogu upoznati nekoga ko ih emocionalno i intelektualno stimuliše. Ostanite otvoreni za promene i ne bojte se da pokažete svoja osećanja.

Strelac

Ove nedelje vam se otvaraju mogućnosti za profesionalni rast. Bićete puni entuzijazma i novih ideja, što će vam pomoći u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Ipak, važno je da ostanete organizovani i ne preuzimate previše obaveza odjednom. U ljubavi ćete biti opušteni i željni avanture. Planiranje zajedničkih putovanja ili izleta može uneti novi val uzbuđenja u vašu vezu. Slobodni Strelci mogli bi upoznati nekoga ko deli njihovu strast za životom. Iskoristite svoju energiju i entuzijazam, ali pazite da ostanete usmereni na prioritete.

Jarac

Ove nedelje fokusirate se na postavljanje dugoročnih ciljeva. Vaša odgovornost i posvećenost poslu doneće vam priznanje, ali pazite da ne preuzimate previše odgovornosti na sebe. Finansijska situacija će se poboljšati, pa razmislite o planiranju budućih investicija. U ljubavi ćete tražiti stabilnost i sigurnost. Ako ste u vezi, vaša veza će se zasnivati na poverenju i podršci. Slobodni Jarčevi mogli bi upoznati nekoga ko deli njihove životne ciljeve i ambicije. Ostanite dosledni, ali ne zaboravite na opuštanje i vreme za sebe.

Vodolija

Ove nedelje dobijate priliku za inovacije i nove projekte. Vaša kreativnost i nekonvencionalni pristup poslu donose vam priznanje, ali pazite da ne zanemarite važnost timskog rada. Komunikacija sa kolegama biće ključna za vaš uspeh. U ljubavi ćete biti otvoreni za nove avanture i iskustva. Vaša spontanost i razigranost mogu uneti svežinu u vezu. Slobodne Vodolije mogle bi da upoznaju nekoga ko deli njihove nekonvencionalne poglede na ljubav. Iskoristite svoju kreativnost, ali ne zaboravite na važnost saradnje.

Ribe

Ove nedelje imate priliku za introspekciju i promišljanje o svojim dugoročnim ciljevima. Iako ćete možda osetiti potrebu da se povučete, važno je da ostanete povezani s kolegama i timom. Kreativni projekti biće posebno uspešni. U ljubavi ćete težiti emocionalnoj povezanosti i dubini. Partner će ceniti vašu osetljivost i empatiju, dok slobodne Ribe mogu privući nekoga ko razume njihovu duhovnu prirodu. Posvetite vreme introspekciji i razmišljanju o budućnosti, ali ostanite otvoreni za nove veze.

 Izvor: ELLE/ Storybook / Natalija Knežević