Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra: Blizance čekaju novi počeci, Strelčevi produbljuju partnerske odnose

Šta zvezde predviđaju za prvu nedelju septembra?

Raw Pixel

Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2024!

Ovan

Držite se jednostavnosti, Ovnovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da preuredite vaše rutine i postavite realne zdravstvene ciljeve. Mars ulazi u Raka u sredu, što vam skreće pažnju na dom i porodicu, podstičući vas da brinete o emotivnoj sigurnosti. Kada Sunce u nedelju bude u opoziciji sa Saturnom, postaje ključno da uskladite posao i lično blagostanje, pa neka selfcare bude vaš prioritet dok ispunjavate poslovne obaveze.

Bik

Vi ste kreativna sila, Bikovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da unesete više kreativnosti i radosti u svakodnevni život, prihvatajući sve što voli Venera, poput ljubavi, lepote, novca i užitka. Mars u sredu ulazi u Raka, naglašavajući komunikaciju i učenje—ostanite radoznali prema suptilnim znacima i govoru tela. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju može stvoriti napetost između stajanja uz zajednicu i oslanjanja na sebe, podstičući vas da pronađete ravnotežu između oba.

Blizanci

Nema mesta kao što je dom, Blizanci! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vam pruža novi početak u porodičnom životu, savršen za unapređenje vašeg svetog prostora. Mars ulazi u Raka u sredu, preusmeravajući vašu pažnju na emotivnu povezanost sa finansijama i podstičući vas da preispitate kako vrednujete novac. Nedeljna opozicija Sunca i Saturna izaziva vas da balansirate između karijernih ambicija i blagostanja, podsećajući vas da se odmarate i preoblikujete svoje najviše profesionalne ciljeve.

Rak

Koristite svoje reči mudro, Rakovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da usavršite komunikacijske veštine i uključite se u smislen dijalog. Mars u sredu ulazi u vaš znak, donoseći energetski reset koji vas osnažuje da pratite lične ciljeve. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju vas podstiče da sagledate širu sliku, kako biste bili sigurni da vam ništa ne promiče.

Lav

Neka kiša obilja padne na vas, Lavovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak naglašava poslovni život, što ovo čini idealnim vremenom za postavljanje novih finansijskih ciljeva ili stabilizaciju resursa. Mars u sredu ulazi u Raka, podstičući vas da se povučete i napunite energiju kroz introspekciju. Nedeljna opozicija Sunca i Saturna podstiče vas da preispitate prioritete i pronađete održivu ravnotežu između finansijske stabilnosti i ličnog ispunjenja.

Devica

Srećan rođendan, Device! Mlad Mesec u vašem znaku u ponedeljak je savršeno vreme za postavljanje ličnih ciljeva i pokretanje novih projekata koji su u skladu sa vašim najvišim vrednostima. Mars u sredu ulazi u Raka, podižući energiju u vašem društvenom životu i podstičući povezivanje sa prijateljima i stvarima koje vas strastveno zanimaju. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju ističe tenzije između samoizražavanja i spoljašnjih očekivanja, podstičući vas da pronađete ravnotežu između „ja“ i „mi“.

Raw Pixel 

Vaga

Uzmite pauzu, Vage. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da se fokusirate na duhovni rast i odmor, prioritizujući ih pre vaše rođendanske sezone. Mars u sredu ulazi u Raka, preusmeravajući fokus na vašu karijeru, vodeći vas ka profesionalnoj slobodi i uspehu. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju može stvoriti disbalans između vašeg javnog života i privatnih potreba, podstičući vas da postavite granice i zaštitite svoje blagostanje.

Škorpija

Prijateljstvo je ključ, Škorpije. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da postavite odlučne namere u vezi sa vašim društvenim krugom, usklađujući se sa ljudima koji podržavaju vaše aspiracije. Mars u sredu ulazi u Raka, povećavajući vašu želju za avanturom i učenjem (ovo je takođe odlično vreme za putovanja). Opozicija Sunca i Saturna u nedelju izaziva vas da balansirate snove sa svakodnevnim zahtevima, tražeći od vas da integrisete ambicije u svoju rutinu.

Strelac

Čestitke unapred, Strelčevi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak je idealan za postavljanje ciljeva u karijeri i ulaganje truda da ih postignete. Mars u sredu ulazi u Raka, preusmeravajući vaš fokus na produbljivanje emotivnih veza i izgradnju poverenja u intimnim odnosima. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju testira vašu ravnotežu između posla i privatnog života.

Jarac

Srećan put, Jarčevi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da proširite horizonte kroz putovanja, obrazovanje ili istraživanje svih vrsta. Mars u sredu ulazi u Raka, donoseći fokus na odnose koji pomažu u prevazilaženju izazova i jačanju snaga. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju vas poziva da druge posmatrate sa pozitivnijim, optimističnijim pogledom, izbegavajući pretpostavke koje mogu ometati veze.

Vodolija

Idite dublje, Vodolije. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak je moćno vreme za odluku u vezi sa intimnošću i ličnom transformacijom. Sa Marsom koji u sredu ulazi u Raka, vaše svakodnevne rutine zahtevaju više pažnje, posebno kada je u pitanju zdravlje i blagostanje. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju ističe tenziju između lične transformacije i praktičnih odgovornosti, podstičući vas da napravite trajne promene kroz male, dosledne akcije.

Ribe

Suprotnosti se privlače, Ribe. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak se fokusira na odnose, podstičući vas da kreirate partnerstva koja inspirišu rast kroz poštovanje razlika. Mars u sredu ulazi u Raka, povećavajući vašu kreativnu energiju, što ovo čini odličnim periodom za umetničke projekte i jačanje samopouzdanja. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju izaziva vas da balansirate svoje potrebe sa potrebama drugih, podstičući vas da stvorite zdrave granice za zaštitu i povezivanje.