3 horoskopska znaka imaće najromantičniju jesen: Koga očekuju varnice sa prijateljem, koga avantura, a koga obnova veze?

Spremni da se zbližite sa nekim posebnim?

pexels / kamizzle

Astrološka predviđanja za jesen 2024. donose uzbudljive promene i iznenađenja u ljubavnom životu. Nakon slobode leta, hladnija i ugodnija atmosfera jeseni mogla bi zbližiti parove i stvoriti nove veze. To je sezona zahvalnosti, a za horoskopske znake koji će imati najromantičniju jesen, biće mnogo toga na čemu će biti zahvalni.

Kada je reč o astrologiji romantike, ljubavna planeta Venera je jedan od najvažnijih faktora. Venera vlada vezama, lepotom i svim stvarima povezanim s ljubavlju — pa kada napravi harmonične aspekte sa drugim povoljnim nebeskim telima, može stvoriti više prilika za romantiku. Ona takođe olakšava privlačenje onoga što želite u ljubavi.

Ako želite dublje da istražite koje kosmičke energije mogu uticati na vaš ljubavni život, dva važna područja u vašoj natalnoj karti se odnose na romansu. Jedno od njih je peta kuća, koja vlada intimom, zabavljanjem i strašću. Drugi ključni faktor je sedma kuća, jer je ovaj deo karte povezan sa partnerstvima, brakom i obavezama. Ako pozitivni planetarni aspekti aktiviraju ove delove vaše karte, to može biti dodatni znak da vas čekaju romantične prilike ili razvoj veze.

Nastavite s čitanjem kako biste saznali da li ste među horoskopskim znacima kojima će jesen doneti romantiku.

Rak 

Strastvena planeta Mars nalazi se u vašem znaku do 3. novembra, čineći vas smelijim u potrazi za onim što želite, kako u vezama tako i u drugim oblastima života. Pored toga, planeta ljubavi Venera ulazi u vaš sektor intime i zabavljanja već prvog dana jeseni, pa će za vas nova sezona početi romantično. Površna avantura može postati ozbiljnija do kraja septembra, pa se ne plašite da izrazite svoja osećanja i odredite u kom pravcu želite da stvari idu. U sredini oktobra, Venera šalje poljubac planeti snova Neptunu, unoseći uzbuđenje, magiju i osećaj čuda u vaš ljubavni život. Dopustite sebi da istražujete šta znači biti zaljubljen.

Pexels/Jonathan Borba 

Mladi mesec u zagonetnoj Škorpiji 1. novembra donosi novi početak u ljubavnom životu, pa postavite jasne namere o onome što želite. Prva nedelja decembra može doneti neočekivane varnice sa prijateljem ili možda simpatičan susret na neobičnom mestu, pa držite otvoren um i proširite svoju zonu komfora.

Lav 

Planeta ljubavi Venera ulazi u vaš sektor romantike 17. oktobra, čineći vas privlačnijim za nove ljude ili donoseći više zabave i strasti u vašu vezu. Strastvena planeta Mars će biti u vašem znaku na duže vreme, počevši od 3. novembra, pa se ne plašite da inicirate romantiku ili napravite prvi korak ka simpatiji. Merkur počinje retrogradno kretanje u tom delu vaše karte poslednje nedelje novembra, pa pazite na stare plamene koji vam se mogu javiti porukama.

Ralph Lauren via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Ako ste ikada imali "onog koji vam je pobegao", prva nedelja decembra bi mogla biti dobro vreme za ponovno povezivanje. A kada Venera počne da obasjava vaš sektor odnosa 7. decembra, očekujte još više uživanja u vašim ljubavnim vezama. Venera formira savršenu konjunkciju sa enigmatičnim Plutonom tog dana, unoseći zavodljivi osećaj misterije i pojačavajući sve osećaje koje imate. Ove poslednje dve nedelje jeseni mogle bi biti ključne za razrešavanje odnosa, pa ćete verovatno želeti ili da se potpuno posvetite ili da postavite granice kako biste oslobodili prostor za nešto novo.

Škorpija 

Ljubavna Venera provodi skoro ceo prvi mesec jeseni u vašem znaku, pojačavajući vašu prirodnu privlačnost i stavljajući vas u posebno romantično raspoloženje. Zahvaljujući prelepom aspektu između Venere i Neptuna u vašem sektoru zabavljanja, sredina oktobra biće poseban trenutak - isplanirajte slatke sastanke i uživajte u svim čarima ljubavi.

Luksuzni Pun mesec u Biku ulazi u vašu kuću partnerstava 15. novembra, a ova lunacija može osvetliti dublja osećanja prema nekome ili uneti više senzualnosti u trenutnu vezu. Ako želite da pošaljete poruku simpatiji ili pokrenete intimni razgovor sa partnerom, prva nedelja decembra je pravo vreme za to, jer Venera tada ulazi u vaš sektor komunikacije i šalje poljubac glamuroznom Neptunu u vašoj petoj kući. Vaš šarm može zavesti gotovo svakoga u ovom periodu.