Erica koju često viđamo na street style izveštajima s evropskih ulica neguje tipičan italijanski glamurozan look koji se mahom koncipira na atraktivnim brendiranim haljinama, oversize naočarama, siletto štiklama i kratkim suknjama.

U njen garderober bismo itetako voleli da zavirimo jer joj vrvi od komada poznatih dizajnerskih kuća kao što su Balmain, Tom Ford, Fausto Puglisi, Celiné, Isabel Marant i mnogi mnogi drugi.

Ova svestrana Italijanka trenutno radi sa suprugom, holandskim dizajnerom cipela Louisom Leemanom, na kolekcijama za njegov brend, ali je i pre ove bračne avanture imala prilike da radi s velikim imenima modnog sveta.

Radila je za Annu Dello Russo s kojom je redovno bila viđena u prvim redovima Fashion Week izdanja, zatim za dizajnera Roberta Cavallija te fotografe Patricka Demarcheliera i Tima Walkera.

Svoj dar za stylinge je razvijala u britanskom i američkom Harper's Bazaaru, španskom i japanskom Vogueu i italijanskom Flair magazinu. Danas, osim kod supruga, radi i kao urednica za L'Officiel Paris, Vogue i C Magazine te kao modna reporterka za arapski Style.com.

Uz sve to vodi i sopstveni projekt na društvenim mrežama simpatičnog naziva Where's Erica? kroz koji upoznaje svoje fanove s mestima na koja sama putuje i omogućuje im da kroz fotografije sami osete delić njenog glamuroznog života!

izvor: buro247.hr