Britanska glumica je opet odlučila da se vrati u ekipu plvuša nakon malo dužeg eksperimentisanja sa kestenjastocrvenim nijansama, ali ovo je Sienna koju pamtimo s početka i Sienna koju volimo. Blonde.

Na premijeri svog najnovijeg filma "High-Rise" koja je održana na londonskom festivalu BFI London Film Festival, vitka glumica se pojavila u eteričnoj i romantičnoj maksi haljini s potpisom Michaela Korsa.  

Uzana haljina od mešavine pamuka, lana i svile sa decentnim detaljima u vidu sitnih falti u prednjem delu, čipke koja izvire ispod rukava ali i nastavlja se na suknju kao i ivory boja haljina koja se stopila sa glumičinim tenom i kosom su učinili da Sienna izgleda senzualno i moćno.

Na momente i boho što je rezultiralo da mnogi prokomentarišu kako je haljina ležernija te da je glumica mogla i malo svečanije i glamuroznije da se odene za premijeru. Grešnici, nemaju pojma. Sienna, mi možemo samo da ti aplaudiramo jer ovo si ti... sofisticirana, elegantna, casual i blonde. 

Inače, ovo je haljina iz prolećne kolekcije američkog dizajnera koju smo premijerno videli na nedavno završenom NYFW izdanju. Kompletna kolekcija je obilovala minimalističkim, androgenim komadima s dozom sofisticiranosti te nas ne čudi što se upravo za jednu takvu opredelila Sienna.

foto: Profimedia

foto: Imaxtree

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija