Fashion week je period u godini kada treba zablistati u punom sjaju i pokazati nešto drugačije, autentičnije outfite, ali i postići savršeno organizovan plan prema kome ćete iskoristiti maksimum od Nedelje mode.

Predstavljamo vam najbolje savete modnih gurua, koji će vam objasniti koja su to pravila odevanja koja kroje filozofiju stila najvećih trendseterki:

1. Poštuju vreme

Tačno  je da modne revije često kasne, ali to ne znači da bi i glavne zvezde trebale da neguju ovu naviku. Ove dame dolaze tačno na vreme. Pre toga naravno koriste vreme da između revija naprave mali photo session ispred i poziraju okupljenim street style fotografima koji vrebaju u želji da uslikaju neku wow fotku koja će odmah osvanuti na stranicama modnih portala. 

Foto: Collage Vintage

2. Vode računa da dolaze negovane ( obratite pažnju na manikir!)

Bez obzira da li razmenjuju brojeve ili vizit karte, budite sigurni da ove dame nikada neće doći na reviju sa poluskinutim lakom, zanokticama. Ove dame nisu samo stilizovane do perfekcije, već su negovane maksimalno.

Foto: Collage Vintage

3. Organizovane su!

Nedelja mode je uzbudljiv društveni događaj, ali uvek i u zabavi postoje određene granice. Poznate IT cure nikad ne prebukiraju svoj raspored sa preopširinim spiskom obaveza. Dok traje FW, njihov fokus je samo na bitnim modnim događajima. 

Foto: Style Du Monde

4. Nose raznovrsnu obuću

Pored odeće, moramo da priznamo kako najviše volimo da zumiramo njihove cipele!! Najstilizovanije dame po defoltu biraju najefektnije statement cipele koje postoje. To ne moraju samo da budu sandale ili čizmice, već i patike, koje će im pružiti udobnost i chic izgled. 

Foto: Profimedia

5. Obraćaju pažnju na hidrataciju

Među zgusnutim rasporedima revija i dugačkim pauzama, dame ne zaboravljaju da se osveže, naprave pauzu i ručaju. Ako i ne stižu, sa sobom uvek nose vodu, smoothie ili neki čaj. 

Foto: A Love is Blind 

6. Nose prenosivi punjač za telefon

Bilo da se dopisuju sa prijateljima ili sređuju fotografije sa revija za Instagram, ove dame ne znaju za battery low. 

Foto: A Love is Blind 

7. Uvek imaju pri ruci crveni karmin

Sloj crvenog karmina je sve što vam je potrebno za instant postizanje glam looka!

Foto: Profimedia

8. Nemojte biti previše ozbiljni

Ove devojke znaju kako da se zabavaljaju, jer moda i jeste super fun!

Foto: Style Du Monde

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija