Svi znamo da se obučemo...Farmerke i bela majica i outfit je gotov. Značajnu razliku ipak čine ti mali detalji zbog kojih ćete biti okarakterisane kao žene od stila.

Za one koji ne mogu da nađu inspiraciju u svom ormaru, savet je da se ugledaju na poznate devojke koje diktiraju modne trendove. Prateći trikove IT-cura iz Holivuda, ali i ostalih delova sveta, svako vaše izdanje biće apsolutni HIT.

Jedan detalj neka bude messy

Ostavite jedan detalj outfita razbarušen ili nesređen. Ne brinite, nećete izgledati aljkavo, ovaj koncept koristi se u visokoj modi kao dokaz da znate šta radite.

Foto:Profimedia

Izbegavajte izgled koji pokazuje da se previše trudite

Uvek postoji too much kada je u pitanju moda. Jedan upečatljivi detalj je dovoljan, preterivanje nikada nije bilo u trendu.

Koristite aksesoare

Najjednostavniji način da svoj basic look upotpunite jeste korišćenje aksesoara poput šešira, naočara, fensi torbice ili uvek aktuelnih štikli.

Foto:Profimedia

Ne stavljajte na sebe ceo sadržaj ormara

Setite se izreke Coco Chanel, te pre izlaska iz kuće uvek skinite jedan detalj sa sebe. Znamo da je nakit potpuno neodoljiv, ali morate li danas da stavite baš sve ogrlice na svoj vrat?

Slobodno kombinujte različite stilove

Žene koje prate trendove se nikada ne baziraju samo na jedan stil. Usudite se da kombinujete poslovni blejzer i elegantne štikle sa farmerkama viskog struka.

Foto:Profimedia

Napravite balans

Ukoliko se odlučite da kombinjete stilove, ipak se setite da održavate ravnotežu među komadima svakog stila. Neka vaša garderoba održava određen balans.

Pređite granicu

U Holivudu nije retkost spajanje nespojivog. Komadi poput moto jakne trenutno čine vaš look modernijim.

Foto:Profimedia

Ne zaboravite: NE idete na maskenbal

Ukoliko ste se već odlučili za kožnu jaknu, to je dovoljno kože za vaš današnji look. Kombinovanje sa kožnim pantalonama učiniće da izgledate kao da ste krenuli na maskenbal prerušeni u bajkera.

Dodaci su must-have

I najobičnija haljina može izgledati prelepo i chic ukoliko je iskombinujete sa pravim detaljima. Odeću možete učiniti zanimljivijom dodavanjem kaiševa i ešarpi na kompletan look, a vaš outfit biće zapaženiji ukoliko se ne plašite printova i različitih tekstura.

Foto:Profimedia

Budite smele

Smelost se ceni u modnom svetu. Zašto obući običnu belu majicu kada možete izabrati bluzu sa printom ili top sa resama? Sve je u detaljima!

Priredila: Violeta Vasiljević

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija