Blair je prava veteranka u svetu modnog bloginga, a takođe, lako bi mogla da odnese i titulu blogerke sa najprepoznatljivijim stilom. Oni koji već godinama prate razvoj njenog stila, primetili su da je jedna od retkih koja i dalje neprikosnoveno ne dopušta da je trendovi „pojedu“, već sve modne aktuelnosti prilagođava sebi.

Prvo što ćete primetiti na njenom blogu Atlantic Pacific, jeste da Blair obožava boje i printove i da je apsolutna kraljica uklapanja. Sintagmu „spajanje nespojivog‟ izbrusila je do nivoa visoke umetnosti!

Blair je posebna u online svetu i zbog činjenice da joj je blog i dalje hobi (iako, megauspešan). Za razliku od koleginica blogerki koje su se posvetile isključivo razvijanju sopstvenog imidža, Blair ima i posao na koji joj odlazi većina vremena. Naime, ona je zaposlena u čuvenoj američkoj modnoj kući Tory Burch i nalazi se na čelu sektora koji se bavi aksesoarima.

To i ne čudi jer Eadie savršeno dozira modne detalje, što je i jedan od razloga da je njen blog i posle toliko godina u samom vrhu. Kombinuje klasiku i jednostavnost sa zabavnim i duhovitim elementima. Poslednjih nekoliko godina živi u Njujorku sa svojim dečkom i zahvaljujući pravoj umetnosti organizacije, svoj privatni život uspeva da kombinuje sa uspešnim poslom i vrlo zahtevnim „hobijem‟.

Šta te je podstaklo da pokreneš svoj blog?

Radila sam u GAP-u u San Francisku kao aranžer i uvidela da su, kada je reč o trendovima, street style slike i lični blogovi postali veliki izvor inspiracije čak i za tako veliku kompaniju. Zapravo, nadahnula me je ta ideja da ne morate biti velika modna kuća ili časopis sa tradicijom kako biste uticali na brendove i potrošače. Želela sam da učestvujem u tom novonastalom dijalogu, a ostatak je istorija. 

Selidbe nikada nisu lake, da li ti je posle selidbe iz San Franciska bilo teško pivukavanje na njujorški ritam?

Tranzicija je bila teška jer je u odraslom periodu San Francisko bio grad koji sam zvala svojim prvim domom. Tu mi se toliko toga desilo, moj prvi posao, prvi stan... Teško je ostaviti sve te uspomene za sobom, ali bila sam spremna na to. Moja porodica živi na Istočnoj obali i bez obzira koliko sam volela San Francisko, bilo je vreme za promenu. Rođena sam u okolini Vašingtona i u detinjstvu sam se često selila.

Šta podrazumeva tvoj „dnevni posao“?

Biti na čelu odeljka za aksesoare (pre svega za tašne i male predmete od kože) konkretno znači da radim na dizajnu, produkciji, razvoju proizvoda, planiranju, kao i bajingu, kako bismo našim kupcima ponudili najbolje moguće prozvode. Pišem line plan (sezonske smernice) i utičem na svaku fazu razvoja proizvoda. eoma sam srećna kada vidim kupce kako nose i stilizuju proizvode koji su izašli iz naše radionice. 

Većina blogerki samo bloguje, šta te zadržava da ne digneš ruke od posla i sama se ne oprobaš u tome?

Bloging je za mene fantastičan način da izrazim svoju kreativnost, ali s druge strane puno sam uložila i u svoj posao i ponosna sam na to. Fokusirana sam na ostvarivanje dugoročnih i kratkroročnih ciljeva, a karijera spada u prvu kategoriju. Ko zna, možda u jednom trenutku više neću blogovati, ali zadovoljna sam činjenicom da moja strast prema modi takođe može da bude uspešna karijera. Volim i to što radim sa zanimljivim ljudima, ako bih se bavila samo blogom, ne bih mogla da učestvujem u svim tim razmenama mišljenja. 

Koja su ti omijena mesta za fotkanje u Njujorku?

Živim u West Villageu i to mi umnogome olakšava život jer ima toliko slatkih, tihih ulica gde mogu da slikam postove, na primer volim Bedford Street i Perry Street. Nekada se probudim jako rano da bih se slikala na popularnim lokacijama pre nego što ljudi dođu (kao što su Brooklyn Bridge i Central park), volim i Brooklyn jer postoji gomila zidova koji su prekriveni šarenim grafitima. Jako me je zabavilo kada je Eva Chen pokrenula Instagram nalog @photogenicwalls.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija