Dok njena prelepa (i preslikana!)17-godišnja ćerka pravi male potrese na američkom tlu, demontrirajući kako je prava mamina naslednica, ne samo po lepoti već i sklapanju poslova (Kaia je novo lice Marca Jacobsa, a i proglašena je Najboljim modelom na Fashion awards nagradama koje su održane u Njujorku), slavna Cindy potresa evropsko tlo svojom očaravajućom lepotom..  

Cindy Crawford ovih dana boravi u Monaku gde je jedna od gošća slavnog modnog fotografa Marca Glaviana koji u mondenskom Monte Karlu promoviše svoju knjigu kojom proslavlja 5 decenija duge i uspešne karijere.

50-godišnja brineta je za tu priliku izabrala uzanu, svetlucavu haljinu Toma Forda, izgledajući kao zlatna boginja na fotki koju je podelila sa fanovima:Spremam se za večerašnji izlazak u Monaku. Hvala @TomFord za haljinu.

Prelepa haljina dugačkih rukava, uz telo, midi dužine je naglasila Cindynu sjajnu figuru, savršeno tonirane i isklesane noge, a sam finiš je bio odličan: neutralne, nude sandale na kaiščić koje su dodatno, bar prividno izdužile njene duge noge. U domenu šminke i kose, Cindy je ostala verna svom smokey eye izgledu, karminu nežno ružičaste boje i stilizovanim, blago ispravljenim pramenovima.

Tog istog dana, Cindy je sa pratiocima podelila još jednu fotografiju na kojoj je pozirala kraj Marca, odevena u beli kombinezon na jedno rame, ispred jedne od svojih najpoznatijih slika koju je upravo ovaj slavni italijanski dizajner fotografisao. 

"Presrećna sam što sam u Monaku sa @MarcoGlaviano na promociji njegove knjige ( kojom fotograf obeležava 50 godina karijere)!"

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija