Jedan od najvećih modnih događaja, spektakularna revija Victoria's Secret uvek nije samo prilika da uživamo u fantastičnim i raskošnim kreacijama donjeg veša, već i defileu prelepih, prezgodnih dama koje predvodi Adriana Lima, veteran u timu anđela.

I dok razmišljamo o kreacijama koje smo videli na pisti, to nije jedino mesto na kome možemo da dobijemo fashion inspiraciju.

Naime, u pauzama od proba i snimanja devojke su zadale ozbiljan zadatak fotografima koji su ih pratili u stopu. Tada smo svi mi imali priliku da vidimo off duty stil koji je karakterističan za top modele i smatra se jednim od najležernijih, najjednostavnijih i najpoželjnijih stilova za kopiranje.

Već na putu za Pariz uočili smo da svaka od njih, uključujući Kendall, Bellu, Joan i Lily Donaldson nosi tri ključna (i basic) komada: crne čizme, skinny jeans i bomberku ili crni džemper.

Upravo ove basic stvari su činili većinu kombinacija koje su nam predstavile manekenke, iz čega smo zaključili da su upravo oni odgovorni za njihov uspešan off duty stil.

Na sledećoj strani možete pogledati tri komada koja su ključna za postizanje off duty stila....

PageBreak

1. Bomber jakna

Facetasm / Net-a-porter

2. Skinny jeans

J.Brand / Net-a-porter

3. Crne midi čizmice

Stuart Weitzman / Net-a-porter


Foto: Instagram / victoriassecret  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/