Jedna od najpoznatijih modnih blogerki na svetu, Chiara Ferragni upravo se nalazi u Parizu u kome se održava Nedelje visoke mode.

Kao poseban poznavalac mode, lepa Italijanka je već prvog dana zaposela prve redove na revijama, a u skladu sa tim pripremila nam je i trendi odevnu kombinaciju.  

Na reviji francuskog modnog brenda Dior, Chiara se pojavila u jednom upečatljivom izdanju, u kome zaista nismo mogli da pronađemo grešku.

Blogerka i trendseterka je izgledala kao moderna princeza, koja je umesto ružičaste odabrala crnu čipku i uparila je sa nekoliko kul odevnih komada.

Na sledećoj strani pogledajte outfit Chiare Ferragni...

PageBreak

Italijanska blogerka je izgledala veoma trendi, odevena u tulle suknju od crne čipke, belu majicu sa porukom "We Should All Be Feminists" posvećenu svim feministkinjama, preko koje je obukla crni vuneni blezer.

Aksesoari kao što su Dior clucth torbica, crne cipele na špic i tanki čoker su začinili ovaj look, i dali mu dodatnu dozu kul vajba. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/