Ko kaže da princeze nose samo balske haljine i prefinjena haute couture odela? Možda u crtanim Disney filmovima, ili na balovima koje organizuje engleska kraljica, ali moderne princeze poput Charlotte Casiraghi izgledaju just like any girl

Unuka slavne američke glumice, prelepe Grace Kelly već godinama privlači pažnju ne samo zbog moćnog (kraljevskog) pedigrea već i zbog savršenog stila koji je kombinacija sofisticiranog francuskog šika i italijanske čedne zavodjivosti. 

Charlotte je takođe fan praktične mode pa u njenom garderoberu ima prilično dosta mantila, pantalona, ravne obuće, pulovera...  svih onih komada koji su basic u ormaru svake žene.

Mlada naslednica knježevine Monako nije propustila FW izdanje pa smo je tako videli na revijama Guccija, Giambattiste Vallija i Stelle McCartney. Na svim pomenutim revijama Casiraghi je izgledala sveže, moderno i doterano birajući vrlo nosivu, ležernu modu.

Na reviji Stelle McCartney čije modele često nosi, Charlotte je blsitala u prvom redu sedeći između seks-bombe Pamele Anderson i Salme Hayek Pinault. Za ovu priliku lepa brineta je obukla plavi jednostavan džemper i dugačke, široke vunene pantalone za nijansu tamnije boje sa cik-cak karo dezenom sa strane.

Casiraghi očito se vodi onom “keep it simple” mantrom koja nikada ne može da omane! Pa čak i kada ste u prvom redu na Pariskoj nedelji mode!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/