Predimenzionirani sako, šljokičasta crna haljina s kontrastnim okovratnikom i mrežaste čarape bile su dobitna kombinacija glumice čiji su modni odabir, haljinu kuće Dolce & Gabbana, za nedavnu dodelu Zlatnih globusa mnogi proglasili jednom od lošijih.

Ipak, 52-godišnja glumica vratila se sa stilom: u šljokičastoj kombinaciji u kojoj je ključni komad bio modni dodatak iz njene kolekcije.

Crnu haljinu s belim okovratnikom brenda Ashish, SJP uskladila je sa šljokičastim salonkama iz svoje kolekcije i tamnoplavom torbicom brenda Atelier.

Osim svoje kolekcije cipela koje obožava isto kao i njen kultni lik Carrie Bradshaw, slavna glumica lansirala je i kolekciju torbica kao i malih crnih haljina koje su joj česti izbor, posebno za svečanije prilike.

Iako voli da se poigrava različitim odevnim predmetima, krojevima i materijalima, Sarah Jessica Parker često se vraća onim proverenim modnim receptima s kojima ne može da pogreši. Mala crna haljina, sako i salonke su trio na koji se uvek može računati - i ona to dobro zna.

izvor: gloria.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/