Dok je početak nove sezone protekao u smirenijem tonu po pitanju boja i krojeva, kraj kao i sam početak Nove godine, obeležile su poznate Hrvatice koje su hrabro pokazale svoje fantastične odevne kombinacije.

Shodno hladnom vremenu, birale su najčešće praktične, ali i elegantne varijante sa zanimljivim zimskim detaljima, kao što su bundice od veštačkog krzna, uparivanje laganih haljina sa čizmama ili široke pantalone sa belom bluzom - čista classy desetka!

U nastavku pogledajte 4 dame koje dolaze iz Hrvatske i koje plene svojim stilom i modom i koje su ponudile fantastične odevne predloge za hladno vreme.  

1. Branka Krstulović

Bivšu Miss Hrvatske nije tako česta gošća na javnim događanjima, pa je uvek lepo videti kada se odluči da se pojavi na nekom od njih i to u kombinaciju koju želimo odmah da kopiramo. Tokom novembra 2017. godine, Branka se na predavanju koje je držala Mira Duma u Zagrebu pojavila u tufnastoj košulji, fantastičnim pantalonama i bundici. Frizura i makeup su stilski zaokružili priču na najbolji mogući način.

2. Jelena Veljača 

U crvenoj haljini sa neobičnim volanima i crnim čizmama, glumica je dala idealan predlog za večernji izgled!

3. Mirela Forić 

O njenom šiku i jednostavnost mnogi govore, a oduševila nas je na Cloe žurci kada se pojavila u jednostavnoj beloj bluzi i sivim. širokim pantalonama. Naravno, ceo izgled je zaokružila nezaobilaznim crnim salonkama. 

4. Đurđa Tedeschi

Nije pristojno govoriti o godinama neke dame, ali ćemo samo ipak reći da gospođa Tedeschi zna da se obuče bolje od većine Instagram influensera i javnih ličnosti u Hrvatskoj. Mislimo na držanje, duh i naravno odevne kombinacije koje su uvek u skladu s prilikom.  Crna belretka sa kićankom, fantastično skrojen kaput i crne, kožne, čizme! Dobitna winter kombinacija!

Izvor: Elle / Buro24/7

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/