Nakon Norvežanke Tine Andrea i Dankinje Pernille Teisbaek, još jedna skandinavska blogerka nas je osvojila svojim instančanim osećajem za modu koji nas momentalno zbog lepršavih haljina, romantičnih kombinacija i puštene messy kose teleportuje na francusku rivijeru.

Matilda je uspešna blogerka, manekenka i svetska putnica koja svoj stil odevanja opisuje kao lagan, udoban i vintage. Obožava jednobojne majice sa karnerima, pamučne jednostavne i lepršave haljine, kao i lagane letnje kombinezone: "Vodim se rečenicom koju je rekao moj dečko da je život žurka! Tako i pristupam oblačenju - da bude veoma zabavno."

Mlada plavuša, privukla je pažnju i neodoljivom sličnošću sa francuskom divom Brigitte Bardot, međutim i Matilda baš kao i francuska ikona seksepila i filma smatra da je vrlo bitno biti svoj: "Ljudi se pretvaraju da budu ono što nisu, a zapravo ono što nam zaista treba je da budemo svoji. Uspeh u ovom poslu je da zadržim svaki aspekt moje posebnosti i jedinstvenosti. I to možete da osetite odmah na fotografijama!"

Na njenom Instagram profilu vladaju fotografije sa putovanja, prvenstveno sa mora na kojima je Matilda odevena u žesntvene retro modele!

Na sledećoj strani pogledajte nejbolje odevne kombinacije blogerke koja neodoljivo podseća na Brigitte Bardot:

PageBreak

Još fotografija pogledajte na sledećoj strani...

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/