Victoria Beckham, nedavno se oprostila od NYFW izdanja, prikazavši svoju najnoviju kolekciju za jesen / zima '18, kojom je najavila defintivan povratak u britansku prestonicu. Nakon te revije, ali i predstavljanja nove kolekcije njene svedenije linije Victoria, supruga Davida Beckhama vratila se svojim redovnim obavezama. 

Britanska kreatorka koja je dokazala da nije samo ex-Posh Girl, majka i supruga, već i uspešna dizajnerka, bila je domaćin Facebook Live diskusije u sopstvenom butiku koji se nalazi na adresi Dover Street.

U čast proslave Dana žena, Vicky je u opuštenom razgovoru sa gostima i fanovima otkrila kako je napravila biznis plan (juče je otkriveno takođe da je novi izvršni direktor njene kompanije Ralph Toledano), ali i koliko je bitno osnaživanje lepšeg pola za sve buduće generacije.

Za ovu priliku Victoria je izabrala svoju verziju prolećnog bossy odela, opredelivši se za prelepo odelo, divne lavanda nijanse. Lila, laneno odelo koje čine strukirane pantalone, košulja-sako i malo širi blejzer najavilo je dolazak omiljenog nam doba - proleća.

Kompletan look koji je odisao vajbom iz osamdesetih, Vicky je savršeno nadogradila kožnim salonkama u rezedo boji, na špic sa ne tako visokom štiklom i malo dubljeg izreza. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/