Čuvena kuća nakita, skupoceni i renomirani Cartier iskoristio je kraj Nedelje visoke mode koja je održana u Parizu prošle nedelja da predstavi premijerno medijima i specijalnim zvanicama i ambasadorima brenda svoju najnoviju kolekciju Coloratura.

Eventu koji je održan u čuvenom muzeju prisustvovao je red slavnih zvanica kao što su Naomi Watts, Goldshifteh Fahrani, Melanie Laurent, Fredia Pinto, Bianca Brandolini ali i italiianska diva Monica Bellucci.  

Iako su sve dame izazvale pažnju svojim atraktivnim izdanjima Belluccijva je ipak uspela da se izdvoji. 53-godišnja lepotica je izgleda senzacionalno u crvenom brokatu kostimu koji se sastojao od strukiranog blejzera i uzanih pantalona, ispod kog je obukla običnu crnu majicu.

Nadogradnja je bila u njenom stilu: crvene platforme otvorene kod prstiju sa visokom petom, viseća ogrlica sa priveskom i beauty koji je njeno lice samo još više otvorilo i učinilo odmornim i blistavim. Naravno, bitan segment kod Monice uvek čini ta njena kestenjasta, raskošna kosa i prirodna šminka koja u fokus stavlja oči i putene usne.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/