To opet nije uništilo njen imidž.

Meghan je danas najslikanija osoba u Britaniji i royal dama koja je ukrala svu pažnju sa Kate i ostalih članica kraljevskih porodica. Kada se prvi put pojavila u javnosti kao vojvotkinja od Saseksa, Meghan je blistala u puderasto-ružičastoj haljini brenda Goat. Nakon toga viđali smo je u modelima koje potpisuju Carolina Herrera, Givenchy, Oscara de la Rente, Brandona Maxwella, Ralpha Laurena i drugih dizajnera. 

Najviše kontroverzi i pitanja da li je prekršila dress code kraljevske porodice izazvala je kada se na balkonu Buckingham palace pojavila u nežnoj haljini Caroline Herrere sa potpuno golim ramenima, ali i kada je na Wimbeldonu došla stilizovana u vrlo "neurednu" punđu.

Jednako oštre reakcije su usledile kada je na proslavi stote godišnjice Kraljevskog ratnog vazduhoplovstva prekrstila noge na pogrešan način. Naime, običaj je da članice kraljevske porodice ne sede prekrštenih nogu u javnosti, a da ukoliko ih i prekrste to urade diskretno držeći nogu jednu do druge i tek prebaciti preko članka, a nikako kao Meghan preko kolena i sa strane.

Ipak, ove sitne "greškice" nisu umanjile njenu popularnost.

A mi smo uživali u njenim izdanjima, od kojih vas 10 najboljih čekaju na sledećoj stranici >>>

PageBreak

PageBreak