Prva dama SAD-a Melania Trump fotografisala se pred Sfingom i piramidama u Egiptu u modernoj verziji safari odela – i izazvala burnu reakciju na internetu. Melania Trump poznata je po svojiim stajlinzima, ali internet je burno odreagovao na modni odabir 48-godišnje prve dame.

Supruga Donalda Trumpa u Gizi se fotografisala pred Sfingom u bež sakou, beloj košulji, crnoj kravati, krem pantalonama i sa šeširom prikladne boje. Reakcije koje su usledile čine da joj ovaj look postane najveći modni gaf nakon zelene jakne na kojoj je pisalo "Baš me briga. A vas?" koju je obukla za posetu granici sa Meksikom.

Među popularnijim komentarima na internetu bio je onaj koji Melaniju Trump upoređuje sa Michael Jacksonom u spotu za pesmu "Smooth Criminal" iz 1988.

Melania Trump i njen stil u Egiptu na udaru kritika: Ceo svet ismejao prvu damu Amerike nakon ove odevne epizode (FOTO)

foto: AP / Carolyn Kaster

Mi shvatamo asocijaciju, ali ne možemo a da ne primetimo kako prva dama Amerike u ovome izgleda fenomenalno! Ipak većina se izgleda ne slaže sa nama, i ismejava njen izbor safari odela za Egipat.  

Internet ju je uporedio sa nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lektera do Renea Beloka iz prvog "Indiana Jonesa". 

izvor: tportal.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/