Prva dama Francuske Brigitte Macron je izgradila specifičan modni stil, te često možemo da je vidimo u modernim "vojničkim" kaputimakoji odlično pristaju svakoj građi, piše Stil.

Uz njih najčešće kombinuje uske pantalone ili farmerke i visoke štikle. Drugi izbor su joj mini suknje zbog je mediji često kritukuju budući da smatraju da nisu u skladu sa njenim godinama.

(Lady boss: Melania Trump vodi poslovne sastanke u moćnom ružicastom odelu)

Međutim, Briggite rado nosi i patike što smo imali priliku da vidimo nekoliko puta do sada, a one koje najčešće bira jesu model njenog omiljenog brenda.

Ovaj put se odlučila za sportsku kombinaciju budući da je prisustvovala humanitarnoj fudbalskoj utakmici. Za ovu potpuno modernu minimalističku kombinaciju dobila je samo pohvale, a ponela ju je sa mnogo stila. 

Briggit je odabrala beli kaput sa dva reda dugmadi, uske farmerke i običnu belu majicu, a na nogama je imala teget patike sa potpisom Louis Vuitton.

Izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/