Italijanske blogerke su među prvima u Evropi na online scenu donele outfite koji su komercijalni i lako prilagodljivi svim situacijama. Zato ne čudi da su za kratko vreme stekle veliki krug obožavalaca koji sada rado prate svaki njihov korak. Jedna od njih je i Nicoletta Reggio, blogerka koja se izdvojila svojim svedenim stilom, ali i fantastičnim still life fotografijama koje postavlja na društvene mreže. 

Svoj blog osnovala je 2010. godine, a samo četiri meseca pošto je počela, pristigle su prve ponude za saradnju. Šest godina kasnije Nicoletta iza sebe ima zavidan spisak kolaboracija sa modnim i beauty brendovima, a tokom godina njen stil je evoluirao i postajao sve pročišćeniji. 

Danas, ona pušta da precizno odabrani aksesoari govore u njeno ime... Ne boji se jakih komada kao što su Gucci mokasine sa pertlama na peti, ili Sarenza kratke čizmice sa žutim piton uzorkom. Ipak, radije se odlučuje za jednostavnije komade, razigravajući ih igrom slojeva. 

Zašto su devojke zavolele Nicolettau? Pre svega zbog vrlo praktičnih kombinacija koje nije teško prevesti u svakodnevicu. Pre svega bira ravnu obuću, a uspešno zadržava privid elegancije čak i kad nosi sportske patike. 

Radi se o jednoj opuštenoj i kreativnoj devojci čije će vas odevne kombinacije sigurno nagnati da pokušate nešto slično. Ono što će vas još više inspirisati jesu fotografije sa njenih putovanja, ona je i  profesionalni fotograf, tako da na njenom feedu ne manjka lepih scena. ELLE tim prati ovu mladu Italijanku godinama, a sada vam predstavljamo njen stil tokom putovanja na grčko ostrvo Santorini sa koga se nedavno vratila. Evo šta nam je rekla...

Šta podrazumeva jedan tvoj tipičan dan?

Hmm... Posao... I posao... I fotografiju! Sarađujem sa internacionalnim kompanijama i kad god imam vremena, volim da proučavam strane magazine u potrazi za inspiracijom: za snimanja, za blog i Instagram... Kako bih se malo opustila i distancirala od svega toga, trudim se da bar dva puta nedeljno izađem na suši sa svojim dečkom i prijateljima. Navučena sam!

Kako biste opisali svoj stil oblačenja?

Vrlo sam jednostavna, volim da mi bude udobno u odeći koju nosim. Sebe bih definisala kao minimalistu koji nikada ne nosi previše boja.

Šta bi nam preporučila na ostrvu Santorini, neki restoran? 

Mezzo Cafe u Oiai i Blue Note restoran na litici, kao i kafe hotela Aegeon, bez dileme tamo ćete doživeti najspektakularniji zalazak sunca.

Koje su to radnje koje ne bi trebalo da propustimo na Santoriniju?

Mnemossyne Gallery jeste mesto koje je istovremeno galerija i prodavnica nakita, nezaobilazno je. Volim i Aquamarine Jewlery gde možete kupiti fantastičan nakit. Ukoliko želite dobar shopping, pravac mestašce Oia. 

Puno putujete, koje mesto bi preporučili čitaocima ELLE magazina?

Za sada, moje omiljeno mesto na planeti je Bali! Tamo je sve apsolutno savršeno: ljudi, plaže, priroda, istorija... Pravi san. 

Jedna stvar bez koje ne polazite na put?

Ovo je lako pitanje, to je moja Canon kamera.

Čemu se radujete u predstojećem periodu? Neko novo putovanje?

Zakazan mi je put na Maldive. Veoma sam uzbuđena iako više volim mesta koje nude mogućnost neke zabavne avanture, a ne samo opuštanje na plaži. Ali, bez obzira na to, jedva čekam da otkrijem više o toj destinaciji. 

Tekst: Jelena Karakaš

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija

Nicoletta Reggio blogerka je koja ima odličan stil, ali i još bolje oko za fotografiju, uživaćete u njenim stilskim bravurama.....