Nijedno izdanje Fashion Weeka ne može da prođe bez ljupke i stajliš Olivije Palermo koja uvek uspe da izmami oduševljenje svojim odevnim kombinacijama, bez obzira na činjenicu da je odavno već zauzela tron najstajliš Njujorčanke i jedne od top 5 najbolje obučenih dama na svetu.

Žena koja je definitivno PRO u sferi kombinovanja različitih printova i high fashion / high street brendova, bila je kreativna i na London Fashion Weeku, a njene superstilizovane kombinacije imali smo prilike da vidimo zahvaljujući modnom dnevniku koji Olivia objavljuje na svom matičnom sajtu.

Iako smo mislili da je u Njujorku bila u svojim najboljim izdanjima, londonska avantura nas je u tome razuverila! Posebno je sve modne stručnjake i blogere očarao „ombre“ look na Burberry reviji kada se Palermo pojavila u belulastih čipkanoj haljini Burberry Prorsuma sa ombre efektom, koju je stilizovala bajkovitom maramom Caroline Herrere u plavo-smeđo-dulek šari i tankim, kožnim kaišem brenda Max&Co.

Da je veliki fan domaćih, engleskih dizajnera, fashionista je dokazala kada se pojavila na reviji Matthew Williamsona u njegovom atraktivnom mantilu na duplo kopčanje kog je uparila ravnim cipelama s potpisom Alexandera McQueena, naočarama i jednostavnom clutch trobicom brenda Smythson.

Pogledajte u nastavku ostale „magistarske radove“ stajliš Olivije: