Poznata ikona stila Olivia Palermo (28) uzor je brojnim trendseterkama kada je u pitanju besprekroan stil. Osim što prati najnovije trendove, često započinje i sopstvene, a odlična je u kombinovanju detalja kada od svake kombinacije napravi orginalan autfit.

Kada je u pitanju poslovno stil

Dan u kancelariji ne mora da provedete obučeni u dosadne odevne kombinacije i jednolične boje. Razigrajte se i kombinujte dezene i nijanse. Tufne + pruge, tamnoplava + narandžasta boja – jedan od predloga za pun stilski pogodak!

Model cipela koji morate da posedujete

Svaka dama bi morala u svom cipelarniku da ima jedan par dubokih čizama. I to prilično dubokih, ba 7 cm iznad kolena. Iako nisu za svakodnevne kombinacije, dobrodošle su za večernje izlaske kojih će u nadolazećim nedeljama biti na pretek.

Pogledajte 5 must have komada za jesen po izboru Olivije Palermo.

Detalj kojim možete da osvežite bilo koju kombinaciju

Dosadnu i jednoličnu kombinaciju lako je osvježiti i dati joj mladalačku notu. Marama u živopisnim bojama zavezana preko ramena može da bude odličan izbor za sve devojke koje preferiraju klasičan stil, ali i dozu orginalnosti u svakodnevnim kombinacijama.

Pogledajte komad bez kog Olivija Palermo ne izlazi iz kuće. 

Kako da all black nosite drugačije od svih ostalih

Ukoliko ste veliki fan ove kombinacije ili prosto poželite da iskopirate Audrey Hepburn crnu kombinaciju iz filma Breakfast at Tiffany's, svakako pokušajte da "razbijete" outfit torbom u neobičnoj boji. Electric plava, uz to još i sa resama – biće jasan pokazatelj poznavanja modnih trendova.

Pogledajte 3 odlične crno-bele kombinacije Olivije Palermo sa NYFW izdanja.

Kako da vam jesenji stil bude upečatljiv

Kada su u pitanju jesenje kombinacije, Olivia ne odustaje od boje i sezonskih modnih detalja. Jesen u boji trule višnje i u znaku trendi šešira – i od najdosadnije kombinacije učinie modernu varijantu.