Kate Moss i Jamie Hince

Kombinacija rock zvezde i supermodela bila je neverovatno popularna 90-ih godina prošlog veka, a Kate je jedna od retkih koja je tu vrstu ljubavne bajke održala do danas. Ovaj duo spada u najbolje stilizovani par Velike Britanije. Dok je o stilu Mossove napisano sve što ima da se napiše, Jamiev stil se obično karakteriše kao boemski. Hince često nosi velike količine srebrnog nakita, voli marame, prsluke i oversized kapute.

Adam Levine i Behati Prinsloo

Zgodnog pevača megapopularnog benda Maroon 5, Adama Levina ove godine je ulovila prelepa manekenka Behati Prinsloo s kojom je uplovio u bračnu luku u velikoj ceremoniji u Meksiku. Behati je fan "manekenske uniforme" koja se sastoji od skinny jeansa, običnih majici i Acne "Pistol" čizama. Za crveni tepih voli da istakne svoju vitku figuru u minijaturnim kreacijama kuće Balmain ili Anthonyja Vaccarella. Njena jača polovina je savršeno prati u dnevnim i večernjim kombinacijama. Za ležernije prilike nosi skinny jeans, opuštene majice s printom, kožne jakne i karirane košulje, a u svečanijim prlikama nosi odela po meri iz ateljea Toma Forda.

Olivia Palermo i Johannes Huebl

Besprekorni od prvog pojavljivanja na crvenom tepihu, Olivia i Johannes izgledaju kao glavni junaci nekog romantičnog filma u kojem su svi doterani, lepi i mladi. Zahvaljujući nepogrešivom smislu za slaganje odevnih kombinacija i pametnim poslovnim odlukama Olivia je dobila niz modnih angažmana kao model ali i dizajnerka. Johannes je takođe briljirao ove godine u kampanji modne kuće Zara.

Victoria i David Beckham  

Ovo je definitivno par koji u Velikoj Britaniji uživa ugled poput onog koji je rezervisan samo za kraljevsku porodicu. Britanci su bili izuzetno sretni kada se cela porodica iz Los Anđelesa vratila natrag u London. Društvena scena postala je bogatija za još jedan glamurozan par koji svakim izlaskom iz kuće privlači horde paparazza. Victoria je neprikosnovena kraljica poslovnog chica koji je doradila do savršenstva s biranim komadima iz vlastite produkcije. David je već godinama na listi najbolje obučenih muškaraca na svetu.

Diane Kruger i Joshua Jackson

Prelepa nemačka glumica Diane Kruger koja je ove godine pokazala svoje najbolje umeće u stilizovanju i njen dugogodišnji dečko Joshua Jackson uvek su usklađeni, gde god se pojave, bilo da idu u casual šetnju ili na premijeru nekog filma. Dok Diane uvek bira efektne haljine neobičnog kroja, i njen stil je najbliži boho šiku, dok Joshua preferira košulje neobičnog dezena i odela u zagasitoj boji koja nosi s neverovatnom ležernošću.