PENELOPE CRUZ U 47. GODINI DOKAZUJE DA NIKAD NIJE KASNO ZA PRINCESS HALJINU: Otmenost i sofisticiranost na visokom nivou

Penelope Cruz u čarobnoj Chanel haljini ponovo dokazuje da godine nisu prepreka ni za jedan outfit.

Profimedia

Romansa između Penelope Kruz i Chanela traje sad već godinama, te ne čudi što se ona i dalje ne odriče svog omiljenog brenda. Na promociji filma ''Parallel Mothers'', španska glumca pojavila se u čarobnoj Chanel kreaciji iz kolekcija za proleće/leto 2021, smelo demonstrirajući da nošenje novosezonskih outfita nije uvek neophodno (naročito kada ste Chanel ambasadorka).

Princess haljina sadrži dvostruku svilu, tufne i neodoljive nabore koji asociraju neka prošla vremena, a Penelope je u društvu reditelja Pedra Almodovara, te supruga Javiera Bardema pozirala osmehujući se. 

Profimedia Pogledajte kako je izgledala.

Tokom večeri, Penelope se družila i sa koleginicom Cate Blanchett koja je na premijeri zablistala u zanosnoj Armani Prive haljini od metala, a glumice su dokazale da nikada nije kasno da ponesete princess ili bilo koju drugu omiljenu haljinu, kako biste kreirale sopstvenu bajku.

Profimedia 

Godine ne treba da sputavaju već podstiču da do kraja izrazimo ono što zaista jesmo, nezavisno od društvenih stega i normi.