KENDALL JENNER ODUŠEVILA NOVOM BOJOM KOSE: Ova nijansa biće glavni hit u frizerskim salonima na proleće 2022.

I Kendall Jenner je promenila boju kose u moćnu bakrenu. Pogledajte kako izgleda!

Profimedia

Nije retkost da modeli s novom sezonom nedelja mode prigrle novi imidž, a ove sezone najdramatičniju promenu looka imala je Kendall Jenner.

Za razliku od svojih sestara koje ne zaziru od eksperimentisanja s bojama za kosu i perikama, Kendall je uglavnom bila verna svojoj prirodnoj tamnosmeđoj boji. Ipak, na skorašnjoj Pradinoj reviji bila je gotovo neprepoznatljiva: s kosom podignutom u voluminoznu punđu svetle bakrene nijanse.

Profimedia 

Za njenu transformaciju zaslužni su koloristi Matt Rez, među čijim su slavnim klijentkinjama Angelina Jolie i Adele, te Jenna Perry, koja brine o boji Belle Hadid i Jennifer Lawrence.

Ovu popularnu i uvek aktuelnu nijansu bakrenocrvene vole i Kendalline koleginice Gigi i Bella koje su prošle godine isprobale vrlo slične nijanse. Trik Jenne Perry da lakše postignete ovu nijansu jeste da farbate mokru kosu jer tako postižete suptilnije rezultate, prenosi elle.com.

Profimedia 

Pre farbanja svakako se konsultujte s profesionalnim frizerom za par saveta - željenu boju lakše je izvesti na plavoj podlozi, ali moguće je promeniti boju i tamnijih kosa, kao što pokazuje i primer Kendall Jenner. Ipak, ako želite da sledite njen primjer, ali niste spremne da se odreknete se svoje tamne boje, dodajte joj samo malo topline popularnom Cherry Cola nijansom