CVETNO MODNO IZDANJE KRALJICE LETIZIJE OSTAVLJA BEZ DAHA: Raskošna haljina royal dame stvorena za letnja venčanja

Španska kraljica oživela je glamur 60-ih pojavivši se u romantičnom izdanju u Madridu.

Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Juče je u Madridu, španska kraljica Letizija prisustvovala svečanom otvaranju Galerije kraljevskih zbirki u Madridu i tom prilikom održala stilsku lekciju, kakvu od nje, sada već uvek i očekujemo.

U galeriji će biti izložene stotine umetničkih dela i artefakata koji datiraju iz srednjeg veka, a koji pripadaju španskoj kruni.

Naime, španska kraljica je odisala glamurom u beloj haljini sa krupnim cvetnim printom, naglašenu elegantnom crnom trakom vezanom u mašnu. Dizajn ove midi haljine A-kroja koja donosi duh 60-ih potpisuje Carolina Herrera, a kraljica Letizia ponela je i par sofisticiranih (i trenutno vrlo trendi) slingback crnih cipela. Ceo look zaokružila je odgovarajućom elegantnom mini torbom.

PPE / Sipa Press / Profimedia 

Kada je u pitanju beauty departman, budući da je ova spektakularna haljina sama po sebi vrlo upečatljiva, kraljica se odlučila za svoj uobičajeni make up bronzanih tonova sa nude karminom.

Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia 

Kraljica Letizija je svela svoj nakit na minimum - ponevši par srebrnih minđuša optočenih dijamantima, dok je kosu oblikovala u talase u holivudskom stilu.

Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia 

Da zaključimo, modno izdanje ove dame od stila potpuno nas je očaralo i inspirisalo za buduće stajlinge na predstojećim letnjim venčanjima.