STYLISH AKSESOAR VICTORIE BECKHAM RASPRODAO SE U TRENU: Kako Posh nosi crne hulahopke na sofisticiran način?

Da li biste verovali da vam je neko rekao da će par crnih hulahopki sa dizajnerkinim potpisom biti rasprodat za tili čas?

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nedavno smo pisali o povratku crnih helanki u modnim krugovima, te na koji način ih možete nositi, a da to izgleda stylish. A sada, kao da smo mogli i da pretpostavimo, jedan ne tako moderan odevni detalj - hulahopke, videli smo u IT kombinaciji velike Victorie Beckham.

Meseci pred nama nezamislivi su bez modnih kombinacija u kojima će upravo hulahopke imati važnu ulogu, a koliko im je popularnost porasla potvrđuju već primećeni street style outfiti u svetskim prestonicama. Posenu pažnju privlače čipkaste hulahopke, koje motivima i modnim kombinacijama podsećaju na romantični stil, posebno ukoliko ih spojite sa nekim modelom Mary Jane cipela. Hulakopke se ove jeseni nosi i u beloj i u crnoj boji, ali jednako privlače i crveni komadi, koja je jedna od boja ove sezone.

Ovaj funkcionalni komad, koji su brojni dizajneri predstavili na pistama u novom ruhu (čitaj Jacquemus i Chanel) sada je svoju verziju doživeo i u kolekciji Victorie Beckham

Ovih dana, veliku pažnju modnih ljubitelja privukle su hulahopke Victorie Beckham, komada dostupnog kao deo kolekcije na njenoj web stranici. Reč je o crnim, čipkastim hulahopkama "VB Monogram Lace Tights in Black" sa motivom u kojem se nazire i VB monogram.

Slavna dizajnerka i preduzetnica na Instagram profilu je podvukla koliko je ovaj odevni detalj važan deo njenih zimskih stylinga, stavljajući akcenat na njihovu udobnost i modnu prilagodljivost.

Sve to je bilo i više nego dovoljno da se ove hulahopke, izrađene u Italji, rasprodaju u svega nekoliko sati po ceni od 109,5 evra.

Možda će vas interesovati i da pročitate kakav manikir Victoria Beckham nosi za jesen 2023.

Izvor: luxurysociety.hr