Jennifer Lopez oduševila u najklasičnijim pantalonama za jesen 2024: Inspirišite se njenim quiet luxury izdanjem

Monohormatski look pevačice idealna je polazna tačka za business outfite ove jeseni!

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Jennifer Lopez ponovo je ostavila snažan utisak svojim jedinstvenim osećajem za stil, bilo da se pojavljuje na crvenom tepihu ili jednostavno šeta ulicama Los Anđelesa i Njujorka. Nedavno je fotografisana u pravoj jesenjoj kombinaciji dok je bila u kupovini na Beverli Hilsu, izgledajući sasvim elegantno i opušteno.

U utorak, J.Lo je primećena u sofisticiranom Brunello Cucinelli džemperu (brend je jedan od esencijalnih kada je u pitanju quiet luxury estetika), zajedno sa matching poslovnim pantalonama i providnim štiklama, izrađenim od PVC materijala. Kao aksesoare odabrala je svoje prepoznatljive krupne avijatorske naočare i Hermès torbu.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ono što njen street style čini tako privlačnim jeste njegova jednostavnost i oslanjanje na osnovne elemente garderobe. Na primer, dobro ukrojene pantalone su bezvremenska silueta koja uvek izgleda elegantno i savršeno balansira veće komade poput vunenih džempera. Pored toga, providne potpetice – omiljena klasika među modnim entuzijastkinjama i slavnim ličnostima poput Gigi Hadid, Hailey Bieber i Kylie Jenner – poznate su po svojoj svestranosti i sposobnosti da vizuelno izduže noge kada se kombinuju sa haljinama, suknjama i pantalonama.

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia