Kendall Jenner spojila 2 jesenja trenda na Bottega Veneta reviji: Modno izdanje i nova boja kose osvojile su Milano

Model je pokazala odlični jesenji look, pojavivši se u boji koja će, zajedno sa burgundy nijansom, definitivno biti trend za jesen 2024.

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

U okviru Nedelje mode u Milanu, svoju kolekciju za proleće/leto 2025. predstavila je italijanska modna kuća Bottega Veneta. Revije ovog brenda uvek se odlikuju posebnom saradnjom kreativnog direktora Matthieua Blazyja i zanimljivih umetnika, a ovog puta goste je iznenadila postavka sedenja jer su stolice bile sve samo ne obične - reč je o lazy bagovima u obliku životinja. Ovog puta, angažovan je brend Zanotta Sacco, a na reviji je bilo izloženo 15 različitih stolica u animalnim oblicima: pas, panda, zec, ptica, zmija, bubamara, kokoška, dinosaur, vidra, slon, mačka, lisica, medved, konj i kit.

Kolekcija je oduševila – očekivano za Bottega Venetu – a očekivano je i to da su u prvim redovima sedeli mnogobrojne poznate ličnosti, kao što su Jacob Elordi, Julianne Moore, A$AP Rocky, Nara Smith, a naravno, tu je bila i Kendall Jenner

Kendall je fenomenalno iznela čokoladno-smeđu haljinu dugih rukava, sa rolkom i dodatkom zlatne kopče na desnoj strani, uz prepoznatljivu torbu modne kuće u tamnosmeđoj boji i cipele u burgundy nijansi. Priča ne bi bila potpuna bez trendi zlatnih "drop" minđuša.

Smeđi trend nikada nije izgledao bolje, posebno na Kendall, koja je nedavno promenila boju kose i učinila ovo pojavljivanje još upečatljivijim.

GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia 

Naime, nakon revije modne kuće Alaïa na Nedelji mode u New Yorku, Kendall je posetila slavnu frizerku Jennu Perry za potpuno novi izgled i boju, što je potom podelila na svom Instagramu. I dok su mnogi pomislili da nosi periku, izgleda da ovoga puta to nije slučaj.

„Bilo je potrebno dva dana da dobijemo ovu prelepu nijansu zlatne plave. Inspirisana je devedesetim godinama i izgledom Caroline Bessette-Kennedy“, rekla je tada Perry.

Ova topla nijansa boje meda podseća na rich-girl trend plave kose koji će biti popularan ove jeseni. Kendall je nosila jednostavnu frizuru sa uvijenim krajevima, klasičan glamurozan izgled koji se savršeno uklopio u outfit.

„Volimo svetle plavuše, ali sada je vreme da se vratimo tamnim korenima i nijansama maslaca“, rekao je stilista poznatih Julius Michael. Izgleda da ćemo ove jeseni često gledati upravo ovu nijansu kose. 

 Izvor: ELLE/ Storybook/ Natalija Knežević